az eletben mukodik maganszemely eseteben is. eltokeltseg(elkeseredettseg)es fellepes kerdese
egyebkent nemreg egy busas kollegaval is tortent hasonlo s pozitivan zarult az eset.
s megjegyzem elegge eselyes az elozo tulaj tudott rola vagyis a 6honap "garanciat" ervenyesitenem vele szemben hisz ez egy rejtett hiba amit velhetoen remelt csak tavasszal derul ki a fel ev lejarta utan..
szia
kinti forumokon ez a 2004es evjaratnal visszatero dolog. a megoldas legtobbszor nem tudok jobb forditast" megfaradt a pumpa". ahogy irjak sealed vagyis nem bonthato bar en sosem neztem meg nekem 2007es volt. uj pumpa oldotta meg a problemat az esetek 90%ban. nyilvan eloszor az aprosagokbak kell utananezni ahogy kertace irta s ha van ismerosod az atmeno benzint is erdemes lehet merni. vagy ha van valakinek polcon pumpa kicsereled es hamar kiderul
Sziasztok.
1 honapja vasaroltam meg almaim motorjat
Honda cbr 1000rr SC 57 - 2004 EVJARAT
motorom mintha uj lenne gyonyoru .de 7000 es fordulat utan fullad es nem igen akar kiporog
teljesitmenye sem valami lenyugozo sokkal tobbet vartam tolle
mi lehet a baj ? irjatok koszonom elorre is
Eladó 2db 2004-2005-ös 1000RR-re való féktárcsa plusz egy garnitúra (2db) új légszűrő!
A féktárcsák 4.9mm vastagok viszont külsőre nem túl szép állapotúak. Én nem használtam viszont nemrég ki lettek órázva szóval nem ütnek. (ha mégsem jók valamiért visszaküldöd)
A két tárcsa ára 30000Ft a légszűrőké pedig 6000Ft/2db (új áruk 5400Ft/db volt)
nem kell aggódnod .Igen ritka jelenség.legalábbis ezt mondták nekem a székesfehérvári hondánál,ahol blokk csere és full szerviz volt.( amugy le a kalappal előttük ,mert minden problémát megoldottak .és nem horror áron ! ) úgyhogy használd nyugodtan.
Szia! Ritkán vagyok itt a fórumon es csak most olvastam a km órás bejegyzésedet. Ha nem jöttetek azóta rá a probléma okára akkor gyanús, hogy mahinálva volt az órád es ekkor szállt el valami benne.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy a gyárin kívűl honnét tudnék rendelni jó minőségű,és pontoságú komplett idom szettet sc59 hez? Köszönöm előre is!
Helló az alábbiakat szeretném beszerezni a CBR 1000 RR 04 es évjárathoz :
komplett Pályaidom
powercommander
gyorsváltó
akinek van és megválna tőle az kérem írjon a molnardavid0726@gmail.com - ra
Köszönöm
Sajna igen, bár nem tudom mi számít gyengének. Az biztos, hogy aszfalton ha ráállok se blokkol, meg alig érzem hogy lassulna a motor. Előző motoromon lényegesen erősebb fék volt. Alapból nem igen érdekel, csak nem szeretném ha emiatt műszakin megbukna majd.
Ilyen akkor történhet, ha valami okból a megszokottól sokkal nagyobbat esik a feszültség, vagy túl hosszú ideig kell indítózni . Az önindítóval minden rendben van ??!! A motor rendben indul ?!
egyebkent nemreg egy busas kollegaval is tortent hasonlo s pozitivan zarult az eset.