Hát igen.......nem sokszor jött ez elő csak ha 260-ról vagy többről fékeztem a gépet a célegyenes végén, olyan "majdnem csak elsőkeréken gurulok hátsókerék a levegőben" típusú erős fékezésnél.
Az első kerék pattogása gyenge első futómű miatt volt vszinű.Az első gátló olyan mélyen volt ahol az "olaj stop" bekövetkezik és ott pattogni kezd a teló.Tipikus 1000RR hiba de ez csak a kemény féktávokon jelentkezik.
Én azért vettem ezt, mert a tárcsáim is gyáriak. Ha verseny betétre lett volna szükségem, akkor a hozzá való tárcsát is megvettem volna, mert egyik a másik nélkül nem sokat ér.......vagy ha ér is akkor megeszi a gyári tárcsákat gyorsan..... nemde
A 2 pár, tehát a 4 db. 11.500 Ft volt ha jól emlékszem postaköltséggel együtt. A pásztóy-tól rendeltem KLIKK a cbr1000rr-t nem látom a listában de biztos van neki írj egy e -mailt és válaszol.
Hát nekem ferodo sinter volt legutoljára....a gyárinál jobban fogott......én nem pályáztam sokat csak kb. 4 alkalommal voltam ringen meg 7000 km-t raktam bele és még a fele min. megvolt....
Sziasztok! Van valakinek valamilyen tapasztalata 04 1000 RR -hez valo fékbetétekkel.
Én elég sokat pályázok és a gyári betéten kívül eggyik sem bírja 1500 - 2000 Km tovább.
Ha valakinek van valami ötlete segítsetek! Köszi
Eladó egy új szett(2db) Braking WAVE tárcsa elölre, cbr 1000rr 05-ig, cbr 600 rr-re 07-ig, STX47D (310mm). Vadonat új, gyári csomagolásban: 100e Ft (bolti ara 510 euro). Hátha érdekel valakit.
Lesz még pár cuccom, használt: PP tuning lábtartó, hibátlan 50e, LEovince evo2 titanium 70e , Arrow Competition leömlő 100e, 2006-osra fekete kupplungdekli hibátlan, tartaléknak vettem 30e. December végén tudom a cumókat átadni.
Egyszerű, vedd ki és vidd el magaddal. Tuti, hogy most is LED van benne? A boltokban többynire értenek hozzá, lesz aki tud segíteni.
Vagy nézd meg a HQ-NEDIS oldalán. Egyébként van egy olyan, hogy www.elektronika.lap.hu, én is ott találtam meg a boltok között, van még pár bolt, ahol lehet kapni.
Nézd meg ezen az oldalon, a bolt az Oktogon mellett található, van nekik hagyományos LED is, meg foglalatos, 12V-os, meg mindenféle más. Conrad Electronic
A verseny betét min. 12.000 Ft egy tárcsára való betét.
ARATA.hu-n megrendelhted
Én elég sokat pályázok és a gyári betéten kívül eggyik sem bírja 1500 - 2000 Km tovább.
Ha valakinek van valami ötlete segítsetek! Köszi
Én most cseréltettem ki a ledeket.
A ledmaster.hu-n tudsz rendelni.
Asszem 80Ft/db vagy valahogy így.
SMD ledet keress.
Az kell bele.
Sok sikert!
Eladó egy új szett(2db) Braking WAVE tárcsa elölre, cbr 1000rr 05-ig, cbr 600 rr-re 07-ig, STX47D (310mm). Vadonat új, gyári csomagolásban: 100e Ft (bolti ara 510 euro). Hátha érdekel valakit.
Lesz még pár cuccom, használt: PP tuning lábtartó, hibátlan 50e, LEovince evo2 titanium 70e , Arrow Competition leömlő 100e, 2006-osra fekete kupplungdekli hibátlan, tartaléknak vettem 30e. December végén tudom a cumókat átadni.
Üdv
Joe
Vagy nézd meg a HQ-NEDIS oldalán. Egyébként van egy olyan, hogy www.elektronika.lap.hu, én is ott találtam meg a boltok között, van még pár bolt, ahol lehet kapni.
Conrad Electronic
Ha befér minden a bőröndbe, viszek nektek finomat!