Üdv neked is! Igen, örülnék, ha meg tudnád kérdezni az üléstakaró idomot, mert komolyan érdekelne. Egyébként igazad van, a gyári idomoktól nincs jobb, de félteném "öket" a ringen. Most éppen egy Sebimoto idomgarnitúrát fabrikálok a mocira. Van vele munka, de egész jó minőségű. Szóval, ha megtudod kérdezni az üléstakarót a pocimaci@freemail.hu e-mail címre is üzenhetsz. Köszönöm a segítséged! Üdv!
pocimaci!
Ezt a kört én már megfutottam. Ha igényes vagy a gépedre, és szépet akarsz akkor sajna marad a gyári. mert az összes többi szart sem ér. Viszont van egy ismerősöm tavaly összecsukta a mociját, de az
üléstakarója nem volt rajta. Ha gondolod megkérdezem tőle, hogy megvan e még neki és mennyit kér érte.
Üdv!
Hello! érdekel, Pisa-ból (Olaszország) és Budapest lenne az uticél...ha nem akarod nyílvánosan mondani, akkor a crono125@freemail.hu ra is írhatsz...köszi
Szerintem nem! Motorszállítással foglalkozom, honnan kellene hozni a motort? Zárt furgonnal dolgozunk, profi lekötésekkel, teljes ügyintézéssel. Írj ha esetleg érdekes a dolog.
sziasztok, lehet hogy hülyén hangzik, de befér egy 900 rr egy ford focus combi csomagtartóba szerintetek? merrt külföldön szeretnék venni ,de nem tudok mással kimenni érte...
Első sárvédő,fejidom,első lámpa,gázmarkolat,plexi,hasidom,minden szigetelés,tankborítás,első-hátsó ülés,farokidom,kipufogó,exup szelep,hátsó lábtartók,hátsó lámpa,4db index,hátsó rendszámtartó komplett.Kb. ez van.Irány ár 370000ft.
Jobb oldali tükőr komplett, Fejidomtartó konztol, Gázbowden huzó, Kormány vég belseje, kormány súly vége, kormány csavar.
Valamint ha vannak esetleg gumi anyák és csavarok .
Barátomnak van egy piros fekete gyári idomszetje eladó lámpákkal és sallangokkal.Mikor megvette leszedett róla mindent tehát teljessen hibátlan a cucc.Csak egyben adja el!
Üdv neked is! Igen, örülnék, ha meg tudnád kérdezni az üléstakaró idomot, mert komolyan érdekelne. Egyébként igazad van, a gyári idomoktól nincs jobb, de félteném "öket" a ringen. Most éppen egy Sebimoto idomgarnitúrát fabrikálok a mocira. Van vele munka, de egész jó minőségű. Szóval, ha megtudod kérdezni az üléstakarót a pocimaci@freemail.hu e-mail címre is üzenhetsz. Köszönöm a segítséged! Üdv!