TDM 900 inkább ,igaz nem HONDA de jó, a többi kicsit "vérszegény"viszont jók,SZERINTEM az alkatodból itélve azon éreznéd magad a legjobban, a többi "kicsi" neked,meg a térdednek és nem gyenge,nyomatékos,igénytelen a motorja
GSXF (vagy Bandit)
Az 1250 is kb 100kg-val könnyebb a mozdonynál, viszont erősebb, modernebb. De ha még könnyebbet akarsz vedd a 650-et. Egész jó áron vannak ebből is, abból is használtan.
Sziasztok!
Már nagyon ki voltam éhezve a motorozásra, ezért mentem egy Hatvan-Bp.-Kecskemét-Pécs-Bp.-Hatvan kört (664km)! 11-kor indultam és este 9 előtt érkeztem! Kivételesen nem áztam el!
Ennek ellenére a mocit meghirdettem, majd meglátjuk mi lesz!?
Szeretnék egy könnyebb motort...
Miért, a gyári méret 5mm. A 4,5 még 50%-os...
Az órában 60ezer van, tehát ha nem tekergették, akkor akár 160-at is elment a gyárival. Az teljesen elég...
Újat nem lehet 100e alatt valahol? Olyan 50 körül még adnék érte.
Amit linkeltél szvsz (nekem) nem ér annyit, van rajta kb fél mm és megint ugyanott vagy h. vékonyabb a megengedettnél. Aztán lehet ahogy te használod, kitart még pár szezonon keresztül...
Nézz szét itt a sprotmotoron, vagy olx-en, jófogáson...ennyiért sztem találsz itthon is bontottat.
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, az eü állapotom nem engedte meg, remélem jó volt a tali, jól éreztétek magatokat!
Tike! Ha a miattam lefoglalt szállás, vagy valami más miatt többlet költség keletkezett, akkor légyszíves e-mail-ben a számlaszámot, és az összeget küld el légyszi! Köszönöm!
Készíteném a gépet én is a műszakira, de kiderült, hogy mindhárom féktárcsám jócskán méreten aluli. Az elsők 4, a hátsó 5mm alatt vannak.
Mit javasoltok?
Az ebayen találtam ezt bontottban, nem tűnik soknak:
Van elfogadható áron új esetleg valahol? Vagy itthon bontott?
Nem annyira érdekelnek a fékek, mert nagyon nem megyek gyorsan - aki ismer a GAUs listáról vagy a szocimotorosról az tudja....
Meglepő módon nagyon gyorsan elkelt a moci!
Ma lefoglalózták és hétfőn viszik Pestre!
Egy idősebb úriember és felesége vette meg túrázni!