Ha van valakinek közületek a kamrában, sufniban, hálószobában oldaldoboz tartó konzolja, oldaldoboza, szép hangú kipufogója feleslegbe szívesen megvenném:)
"""Fork oil levels measured from top of tube with fork spring removed and leg fully compressed .
600 models..........................120mm(4.7in)
1000h/j models.....................148mm(5.8in)
1000K models onward.............172mm(6.8in)
This is measured with the fork vertical.""""
10W-s vilaolaj sztem teljesen jó bele.
Ha feszesebbre szeretnéd, akkor kb fele-fele 10W és 15W
Köszönöm a válaszokat. Most tesztelgeten a picikét. Úgy számoltam, hogy 100 km en 6 alatt evett pedig volt benne jó pár 180 as sprint is. Ez gondolom jónak számít. Nektek mennyit eszik kb 100on?
Ami kínja lehet, az max a vezműlánc feszítő, de olcsón és gyorsan javítható, utána nem lesz vele bajod.
Amire mindig figyelj, az a motor tömege. Hol állítod le, hol fordulsz meg vele stb stb. illetve az első fék azért nem úgy fog mint egy fiatal, kis tömegű motoron.
Ja, és az elején óvatosan a gázzal, méretéhez képest igen fürgén tud lépni. Kb ennyi így hirtelen.
Sziasztok!
2 napja sikerült új motort vennem eddig egy Honda CBR 125 R büszke tulajdonosa voltam, most azonban átültem egy 90es évjáratú CBR 1000 F-re. Örültem, hogy találtam egy ilyen fórumot ahol a többi tag is hasonló "vassal" megy. Egy olyan kérdésem lenne így előre (a tapasztalt 1000-es gazdiktól), hogy mi vagy mik azok a dolgok amikre oda kell figyelni ennél a jószágnál. Gondolok itt általános "széria" hibákra, vagy vezetéstechnikai trükkökre. Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!
Ha még nem kelt el,a jófogáson van hirdetve,egy,talán Zagyvaszántón.
Nem hirdetik külön a blokkot,de tudom hogy van hozzá egy plusz.
Esetleg keress utána.
Sziasztok, léci segítsetek keresek SC-24 blokkot ha tudtok hogy valakinek van esetleg elfekvőben vagy van neki bontott írjátok meg nagyon kellene ! Köszönöm!
Grat az új vashoz!
NC 750 X van egy havernak, ha gondolod összehozhatok egy cserés gurulást. Nagyon gyengusz, akkor inkább már azt nézegesd amit Tike linkelt. Bár, mire az árban jó lesz, veszel egy most új v-strom 1000-et
http://youtu.be/0k_IL6CKoXc