Na hazamegyek és süttetek magamnak rántottsajtot.
Azt nem kell pucolni,és az is zacskós.Egészséges.Finom.
És nem folyik széjjel,mint az amit te kézzel bepanírozol és a sütőből kaparod ki!
Mivel én alapvetően a családommal dolgozok együtt és tudom, hogy ők is a nem zacskóst szeretik, így nem kérdezem meg őket!
A zacsiba nem krumpli van! Továbbra is határozottan merem állítani!
De mindenkinek más ízlik, ha nektek ez, egészségetekre!
Mini közvéleménykutatásom alapján munkatársaim körében a zacskós krumpli az első!!!
Ha van közeledben kollégád kérdezd csak meg bátran! És ne befolyásold.
Kérdezd meg hogy zacsis(krumpli),vagy saját ,igen vagy nem!Amúgy nem hiszem,hogy egészségtelenebb,mint a házi.
A porok+mesterséges dolgok szem előtt tartják az ember létszükségletét,és aszerint állítják össze!
Ennyi.
1. A zacskós krumpli szar, egészségtelen! Tehát amennyi időt spórolsz ennek az egészségtelen termék elkészítésével, ugyan annyi időt veszel el az életedből. Mivel ezze az idővel megrövidíted az életedet, ennyivel kevesebb időt tölthetsz szeretteiddel!
2. A hámozás (főleg azzal a szerszámmal, amit te bemutattál a képen) nem életveszélyes, sőt még csak nem is balesetveszélyes!
3. A zacskós krumpli soha nem lesz finomabbb, mert az nem krumpliból van, hanem valamiféle porokból és mesterséges dolgokból. Tehát nem lehet krumpli íze sem, így nem is lehet finom!
Nekem meg csak ennyi jutott eszembe, igazán beláthatnád, hogy igazam van!
De igen!
1. A zacskós krumpli időt spórol meg a honpolgárnak amit családjára,barátaira,hobbijára tud fordítani!
2. A hámozás balesetveszélyes! Táppénz,bérkiesés,elszegényedés,utcárakerülés stb....
3. A zacskós krumpli finomabb!
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.És beláthatod,hogy igazam van!
A teljesség kedvéért: a tacskós krumplit csak példának szántam.Mondhattam volna magyarország legkedveltebb sültkrumliját(mekk) a lényeg az,hogy ha nekem kéne szeletelni inkább elfutnék venni 1 kilót akárhová!!!
Tehát nem hímezek- hámozok!!!!!
Megint csak megállj-t kell parancsolnom! Szóval: ÁLLJ!
Eddig arról nem volt szó, hogy ez a krumpli gyorsfagyasztott...
Elárulok egy titkot! Amit te megveszel "gazdaságos, szeletelt, hámozott, gyorsfagyasztott krumpli" címszó alatt, az egy nagy... ööö... hogy is mondjam finoman... ööö...
Szóval az nem krumpli!
Ajánlom, hogy ülj le otthon egy kísérlet erejéig, hámoz meg egy krumplit, akármennyire is nehezedre esik, süsd meg, utána süss ki egy adag ilyen zacskós krumplit!
Nem kell hozzá egy fantasztikusan fejlett ízlelőnyelv, hogy rájöjj, melyik a jobb és melyik az IGAZI krumpli!
Tarka!
Gyakorlás kérdése az egész, hogy milyen jól megy ez a hámozás!
És mivel nekünk (nőknek) már profi módon megy, most itt az ideje, hogy ti is megtanuljátok...
Na Adidas,megyek haza!