Hali!
Nekem KRAUSER tartóm van,oldal+felső,és van hozzá 2db 50-litrers dobozom. Kicsit húzós volt az ára,de nagyon jó! A tanktáskám az mágneses,3 részre szedhető,esővédő kapucnit lehet ráhúzni.
Vett már valaki tanktáskát és oldaldobozokat (konzollal) a CB500-ára? Úgy gondolom célszerű lenne ezeket még télen beszerezni, nem pedig nyáron arany-áron! :) Bármilyen tanktáska jó rá?
Mert ugye túrázáshoz (pláne 2 személlyel) kell a doboz a pakoláshoz :| (hátul van már egy jó nagy doboz)
Kellett hozzá gyártani egy differenciális manométert (7m gumicső :)) vízzel megtölteni, előtte a motort persze bemelegíteni. Kb. ennyi. Ha lesz időm majd leírom.
Nem habiszti,mert 5KM-re lakunk egy mástól és a mi házunk előtt készítettem a képet.Az igaz,hogy feléjük nem volt hó,tehát száraz időben indult s meglepődött mikor az út felét hóban kellet megtennie.
habisztiii, nem is motorozott, biztos csak ráült a ház előtt.. amuugy németben egy ilyennel mentem, elég faszán haladós volt ha kitapostam a belét, meglepően húzott, csak a futó meg a váz volt puha. de mókás kis gép.
na egy endúsós CB 500 asos kolléga
nekem is bejön a CB 500 de még mindig nem birtam forgalomba helyezni igy eddig csak az idegesség volt vele... ahogy meglesz a rendszám lehet meg is hirdetem ...
Esetleg,ha leirnád,hogy hogyan tudok eljutni az ábrákig,azt megköszönném! Én sajnos nem vagyok 1 informatikai zseni! A Hondát a szervízkönyv végett a márkaszervízbe hordtam olajcserére,bár lehet,hogy sok értelme nincs,mert eladni úgysem akarom. A kopó alkatrészeken kívül meg még nem kellett hozzányúlni. A Kawával más a helyzet,azt otthon szerelgetem,majd tavasszal tervezek neki 1 kis pihenőt,hogy normálisan rendberakjam.
Üdv:Robi
Angol nélkül is hasznos lehet, az ábrák miatt. Reméljük, hogy nem lesz a tieddel sem baj! :) Én a leírás alapján a karbi szinkront csináltam meg nemrég, illetve olajcsere-olajszűrő cseréhez jött jól.
Szia Zoli!
Visszanéztem a hozzászólásoknál a "kötelező anyagot",de sokra nem jutottam vele! Az angol nyelv nekem homályos dolog! Remélem jódarabig nem kell szögelni a kicsikét. Jelenleg a téli álmát alussza,addig meg nyomulok a Kawával a határba !
Üdv a klubban! :) Egyenlőre túl nagy élet nincs mifelénk, talán a téli uborkaszezon miatt?
Egy közös gurulás biztos megélinkítené a CB500 életet! :) De arra még várni kell... Én már inkább az akksit is kiszedtem csepptöltőre, így inkább nem vesz rá az ördög, hogy a latyakos saras időben összegányoljam a gépet, aztán 1 órán át mossam :P
Ha érdekel komplett szerelési manuál a CB500-hoz (olajcserétől full motor generálig :) akkor nézz vissza az 1-2 hozzászólásokhoz, ott megtalálod.
Gurltam egyet a cb500-al (karbiszinkronhoz belemlegítés ürügyén :) ) pár percig bírtam, gyilkos hideg van a morcogón... Viszont rájöttem, hogy könnyebben kezelhető a nagymotor jégen mint a simson :D Persze nagy körültekintéssel, és óvatossággal valamint 20-30km/h val.
Köszi! És hol érdemes ezeket beszerezni? Az oldal dobozokhoz kell direkt CB500-ra való konzol, vagy ezek univerzálisak?
Tanktáskából milyen márkát érdemes venni? (Louisban, Givi?)