Még nem hoztam el, de lefotózom persze. Túl sokat nem mentem még vele, csak próbakör volt, ott nem hallottam. Megfordítom minden esetre, aztán ha nagyon kopott, akkor csere, bár nem nézett ki annak.
Ez nem az én motoromról készült, de az enyémen is igy van. Akkor ez nem jó?
Viszont a darálás az úg jelentkezik, ho menetközben (mondjuk 100-as tempónál) behúzom a kuplungot akkor elmúlik, ha kiengedem érzem. Vagy ez inkább sima motor vibráció?
véletlenül olvatstam ide és belém tettétek az ideget.
Honda CBF 600.
17.000 km-el ezelőtt cseréltem láncszettet. Nekem a hátsó lánckeréken a perem kifelé van. Igy volt a korábbi is fent (9000 km volt a motorban amikor vettem.)
Viszont ez a darálás nálam is jelentkezik. Nekem egy gumi csere után tűnt fel. A fogakon kopást nem látok.
Lefotoznak pliz a lankerek belso oldalat is? Lehet hallani menet kozben valami daralos hangot?
A lenti dolog a lanckerekkel kapcsolatosan csak a cb1000r-re igaz. Ugy tudom, hogy a lanckereken talalhato feliratnak kivul kell lennie.
Viszont a darálás az úg jelentkezik, ho menetközben (mondjuk 100-as tempónál) behúzom a kuplungot akkor elmúlik, ha kiengedem érzem. Vagy ez inkább sima motor vibráció?
Egy gumi csere után tűnt fel először a dolog.
véletlenül olvatstam ide és belém tettétek az ideget.
Honda CBF 600.
17.000 km-el ezelőtt cseréltem láncszettet. Nekem a hátsó lánckeréken a perem kifelé van. Igy volt a korábbi is fent (9000 km volt a motorban amikor vettem.)
Viszont ez a darálás nálam is jelentkezik. Nekem egy gumi csere után tűnt fel. A fogakon kopást nem látok.
Akkor most fordítsam meg.17.000 km után?
Kosz.