Sziasztok ma történt velem 1 kis baleset és HELP-re lenne szükségem kellene egy első fékkar mert eldölt ma a sas és letört
Ha valaki tud nekem segíteni tegye meg lécciiiiiiiiii
szép napot sziasztok
Szerintem kb.3 lityó a tartalék,én legalább is úgy nézegettem!
Egyébként nekem is 4 liter körüli a fogyasztásom,ha hosszabb távra megyek,bár a mindennapi melóba járás kicsit megemeli a szitut,dee így is jobban jövök ki (gyorsabb-olcsóbb) mintha Bkv-bérletet ( havi 10.500 Ft) vennék! Butapest-Sopron egy tankból megvan és nem 80-al megyünk,bár a településeken szigorúan csak 50!
Érdemes egyébként kihasználni a lendületet és nem csak húzni a gázt "eszetlenül"!Jó játék szórakozni ezzel,aztán egy idő után már nem is figyeled,éés kevesebbet fogyaszt! Nálam ez bevált! Próba cseresznye! Na szép napot fiúk!
Na ezt megmérem:)
Van egy tartalék tankom.
Egyébként a szelepeket lehet állítani vagy hidrotőkések.
Nekem ki van herélve a kipufogóm az bele számíthat a fogyasztásba,most lesz rendbe rakva a rendszer,vettem egy motort alkatrésznek.
ezt:http://www.jofogas.hu/budapest...
Igen 11 liter és nekem tartalékon ha elkezdem cibálni ledadog nem elég a kaja így nem is használom tartalékon és 4 literes a fogyasztásom így is elsem akartam hinni PEDIG DE :D
Hali a mindenkinek!
Itt tényleg pörög az élet!Áááá..... eezzzaaazz!
Na viccet félre téve,nem életbe vágóan eszméletlenül fontos,de Pimpikémre (gyengébbek kedvéért:kék,CB-1)kéne egy faridom,ami lehetőleg nem törött,meg agyon nyúzott,mint ami most van rajta! Igaz a havat még várom meg vele,de a köv. szezonra,már csinossá kéne tenni!
Apropó van valaki,aki még kirándulna?
Mert hát ha vissza kerül a kuplung bowden,még szeretnék egy kisebb gurulást valamerre!
A nyár folyamán is csak egy CB-1-el taliztam Komáromban és nem hiszem,hogy csak egy van belőle!
Na szép hétfő délutánt!
Ha valaki tud nekem segíteni tegye meg lécciiiiiiiiii
szép napot sziasztok