Nekem ez kb 15 éve volt akkor volt a kar 550e Ft, amiből a biztosító 275e-t fizetett... a maradéktalanul pereskedtem.... 2 év múlva 970e Ft-t ítélt meg a bíróság kamatokkal, költségekkel, mindennel együtt..... ebből elvitt az ügyvéd, meg a szakértők és a tanúnak is megkoszontem, hogy rám aldozta az idejét..... meg így is maradt....
Hiába van rajta az elismerés, a biztosító saját jogon is felül bírálhatja de amikor megkérdezik a károkozót ő is vissza vonhatja bármilyen indokkal, de meg indok sem kell.... ezért ha bármi van kell keresni tanút fényképeket és videót csinálni a helyzetről... ha egy kicsi gyanú is van bármire rendőrt kell hívni... igaz akkor később fizet a biztosító mert meg kell várni a határozatot, de adott esetben megéri
Háát, a kár a szerelő szerint olyan félmilla környéki, a bizti ajánlott 124-et kp.-ben, de annyiból azért sehol nem jönne ki viszont azért ez nem egy akkora összeg, hogy több éves pereskedést megérne vagy a fene tudja, a barátom is tanácstalan, nem gondoltuk, hogy egy ennyire tiszta dologból gond lehet, a biztik meg senkiházi rablóbandák, még az ismeretségi körömből is eltüntetem aki akár csak takarítóként dolgozik bármelyiknél.
Van joga és egy jó ügyvéd kiveri belőlük a pénzt.... én két évig pereskedtem s végén majdnem a 4x összeg lett kifizetve, de addig nekem kellet szakértőt és minden költséget fizetni
Más, barátomnak kárt okoztak autóban, másik fél azonnal elismerte, kék-sárga kitöltve rajta az elismerem szó is szerepel, bizti most küldött papírt, hogy csak 50%-ban térítik a kárt mert szerintük ő is hibás volt (körforgóban ment és oldalról belehajtottak bejövő útról, nem is volt vita, hogy ki a hibás), sajna az autó 2 éves így bár kicsinek látszik a kár, de attól még elég drágának ígérkezik a javítás, nem tudom, hogy a biztinek van-e joga felülbírálni az eseményt, mivel tisztának látszott az ügy így nem hívtak rendőrt (no meg a vétkesnek csak pár napos volt a jogsija és apja elvitt mercijével volt és könyörgött, hogy kihagyják a rendőröket), van értelme ügyvédet keresni-e a bizti ellen?
9 éve nem vagyok hajlandó 1 naposnál hosszabb határidőt írni a számlára (illetve írtam mert végre abba tudtam hagyni) és az is max az előző heti munkámat foglalta magában tehát ha nem fizetik ki akkor csak az előző hetet bukom, 3 éve mondjuk elcsábítottak nagyobb díjakért másik speditőrhöz 30 napra, de 5 hónap után otthagytam őket mert fizetési fegyelem az nem volt, késések, könyörgések és én érzem magam kellemetlenül ha kérem a lét ráadásul utalgatott a fuvarszervező picsa, hogy jó lenne kicsit visszaosztani, hát ez végképp nem ment így már a fuvarok is szarok voltak, én most is úgy vagyok megállapodva, hogy ha a fizu csúszik akkor másnaptól nincs meló addig amíg nem fizetnek, érdekes módon pár nappal mindig a határidő előtt jött eddig.
Ahonnan kaptad a büntetést kérheted, hogy mutassak meg (ha van, mert nem kell, hogy legyen), elvileg a helyszinen tudod megnézni, de hátha elküldik e-mailben, ha kéred...
Én azt vettem észre, kezd megszünni ez az utólagos majd átutalom. Nem mindenhol, de egyre többen először a markukat tartják csak utánna teljesítenek.
Kezdünk egyre jobban efelé fordulni. Ha pénz van bizalom is van
Más jogcímen még kérhető ez-az, ha bizonyított.
Kezdünk egyre jobban efelé fordulni. Ha pénz van bizalom is van