sziasztok! nem tudom, hogy mocilaciék szerveznek-e valamit a hétvégére,ha igen akk irjátok meg léci, hogy mit; ha meg nem akk lenne kedve valakinek/valakiknek motorozni valamerre hétvégén persze csak ha jó idő lesz
Mindenképp érdekel, ha meglesz még egy darabig... Először vigyék el a kismotorom.
Aztán kicsit helyrerázom magam anyagilag... ősz előtt semmiképp sem esedékes szerintem...
Bár azt írtad, nem árulja az ismerősöd, csak áll a sufniban... Ha esetleg nem adja el addig, akkor szóba jöhet 1 verzióként .
Addig meg próbálok minél többet kipróbálni .
úgy jutottam haza mintha a berlini falon akarnék átmenni az ndk-ba.
pályalehajtónál 3 rendőr beállt keresztbe,fegyvert rámfogva mint szökött rab lennék,majd akadálypálya és rendőri felvezetés,a falu közepén ismét egy 'határ',kikérdezés,átvizsgálás stb majd nekem szegezett fegyverrel megengedték hogy menjek 200 lépést előre,persze a végére még odajöttek hogy én mit akarok itt...
mondom robbantani b*zmeg...
na de nem is ez a lényeg hanem hogy itt nem is volt eső
vagy csak sötét van éjfélkor
HA jól hallottam,valami elektromos vagy villamossági baja mindegyiknek van. Volt egy srác aki 450-essel versenyzett,de majdnem minden versenyen ki kellett neki állni,valami probléma miatt.
Srácok!
Bárkinek bármilyen használható eszköze (tv-mikro-teafőző-vízforraló-tűzhely-mosógép-tűzhely-ruha-tiszt
ítószerek-vetőmag-gyümölcsfa-bútor-lakásfelszerelés-bármi egyéb) van, gyűjtse össze vasárnapig és hétfőn átadjuk délelőtt a Bőnyi árvízkárosultaknak!
Aki nekünk akarja adni a cuccot, az hívjon!
Mocilaci 06-30-318-1860
Regisztráltál már csajszika?