"szopd ki a gecimet" - csak h egy klasszikustól idézzek .már mikor láttam hátulról:szürke Audi 'figyelek rájuk' matricával.oszt miközben elmentem melletted benéztem oldalra.na Jimmy szereli a magnót v nemtom mivel szenvedtél.utána még le is dudál.meg is ijedtem uh hamar gyorsan elmenekültem előled .aszittem megint melózni mész.ilyenkor ki fogja köszörülni a cuccokat?megint haza kell majd vinned .korongokért mentél fel v gépért?
Élek hát,bár a faszom kivolt a mai Pesti úttal.
Dehogy ismertél fel. Csak néztél először bután. Mondjuk nem mintha tudnál máshogy!
Mikor lesz lefestve a motorod? Így baszott randa!
jó.gratulálok neked.és most ha megkérhetlek ne szólj bele olyanba amihez nem értesz.így is túl sok van az ilyenekből .akkor én is megkérdezném.ismered?várj.tudom a válasz.nem.akkor csitu van .nem beleszekálni akarjuk.azt akarjuk h életben maradjon és ne járjon úgy mint én...vagy szarabbul
Nem, csak itt fórumról kicsit, de nem ez a lényeg. Nem kellene túlmisztifikálni a motorozást, felnőtt értelmes nő miért ne tudna elbánni egy 400-assal? Nem kellene elvenni a kedvét előre azzal, hogy egyből felfestitek az ördögöt a falra, meg lebecsülni sem, had válasszon olyan motort amilyet szeretne, ne pedig olyat amibe beleszekálják.
köszi a tanácsot!örülök h te is így látod!sztem sincs nagy különbség a régi 250es meg 400asok közt mint súly mint kinézetileg!nekem nagyon tetszenek a 400asok és azt miután megtanultam motorozni se fogok megunni!
de jól ám nyugodtan vegyél 400-ast el bírsz vele simán, nekem is csak robogóm volt a kawa előtt különben is súlyban, ilyenformán irányításban nem sok különbség van egy 250-es meg egy 400-as között, az ereje meg a te kezedben van a gázkar által, nem robogó , hogy full gáz-null gáz üzemmódban közlekedik vele az ember, elején extra finoman kell bánni a gázzal ennyi ez egész, aztán nem lesz baj
Látom zajlik az élet!