Ha vki tanulni megy egyetemre, azzal nincs is semmi gond, csak nekem fura, amikor vki lediplomázik vmi "alibi szakon", aztán elmegy másik suliba & nem érti miért néznek rá hülyén, amikor 30 évesen elmegy egy állásinterjúra, hogy felvételizne élete első munkahelyére...
Szerencsétlen ősök meg nyögik a pesti albit + a csepp gyermek egyéb kiadásait...
nem bekerülni nehéz,hanem bentmaradni.
ettől függetlenül a bsc hülyeség.nem (csak) én mondom,hanem oktatók,akik bizony nemzetközileg is a legelismertebbek között vannak
Én azért jöttem ide mert nem akarok felnőni.Ameddig tanulsz,gyerek vagy.És nem az eltartás vagy a munkakerülés miatt.
Aki meg irigyli,azzal szívesen cserélek,kettőnk közül nem én fogok meglepődni valószínűleg.(nem neked céloztam)
Aki meg nem lusta hidd el nem a mekibe kerül.legfeljebb a mondva csinált szakokon.
Drágám! Itt amúgy sincs magánéletem... az osztálytársaim többet tudnak szexuális életemről mint én saját magam... ami már gáz... -.-" ezért inkább biztosra megyek és tanulok több napon át hogy vizsgán pl lealázzam őket... de ez hosszú történet...
Hát az biztos, hogy nem sokan mennek egyetemre a diplomáért...
Én csak a gólyatábort céloztam meg , az iskolapadhoz már nem volt kedvem...
Az egyetem 1 jó ok arra, hogy a kölkök még pár évig eltartassák magukat anyuciékkal...
Utána meg el lehet ballagni diplomás pultosnak a mekibe .
úgy értem pár nap 0-24.itt működik
egy-egy vizsga 120-140 óra tanulás tisztán.6 nap szívás,1 hónap buli
vagy tanulhatok minden nap mint gimnáziumban,és nincs magánéletem...
ezt kell eldönteni mindenkinek.
Egom olyan halott hogy szinte már oszlik
majd május első hétvégéjén költözöm haza... otthon talán majd néha kimozdulok... ez a pár nappal előtte való tanulás nem okés van vagy 200 tétel
óó addig még sok víz lefolyik a Dunán
Fiatalság bolondság inkább érezd jól magad addig,elég ha előtte tanulsz pár napot
Vagy Egomban nincsenek jó helyek
(Ilyen szempontból szerintem Pécs a legjobb város)
Nem,csak mindenféle gyümölcsöt főz bele. Én nem ittam belőle,de a haverom aki sűrűn kóstolgatta,szarvashúsos oliva bogyós pizzát akart rendelni.Háromszor telefonált a pizzériába mire megértették vele hogy olyan nincs náluk.
Szerencsétlen ősök meg nyögik a pesti albit + a csepp gyermek egyéb kiadásait...