Na mi a helyzet csajok,miért nem kint vagytok?
Akkor kell menni mikor jól esik!
Én átmosattam a bundámat,mert lehet ilyen szép időnk már nem is lesz áprilisban
Ramirez ma jöhettél volna ide elázni...
Jól kijöttünk ott a végén...
Voltak páran, akik menet közben spontán csatlakoztak a menethez, azokat szépen beterelgettük, stb.
Nem kell mondanod, hogy vannak ám normálisak is köztük: lőtéren vagyok lövészetvezető, sok süni jár oda, aztán nézegetjük, tudod, hogy neked milyen van, nekem milyen van, stb...
Néha csodálom is, hogy azokkal az elhasznált vasakkal miket lőnek, meg ugye még az is, hogy alig mennek lőgyakorlatra, örülnek, ha évente 3-4-szer van rá lehetőség.
Jóban vagyok sokkukkal, de ez nem baj...
Várunk mindekit szertettel: V. Dunántúli Motorkiállítás és vásár. ETO Park Most hétvégén 9-11. Extrém játékok, Campus kupa, közel 30 kiállító, a Belépés Díjtalan.
Gyertek el mert érdemes
Akkor kell menni mikor jól esik!
Én átmosattam a bundámat,mert lehet ilyen szép időnk már nem is lesz áprilisban
Ramirez ma jöhettél volna ide elázni...
köszi a tippet.
http://www.toldacuccot.hu/
max 1gb lehet elküldeni
Balu ha tömörített fájlban (rar) küldöm a képeket mail-ra úgy is jó lesz igaz?
Van egy oldalas is, az biztos jó lenne a K3-asra is
Voltak páran, akik menet közben spontán csatlakoztak a menethez, azokat szépen beterelgettük, stb.
Nem kell mondanod, hogy vannak ám normálisak is köztük: lőtéren vagyok lövészetvezető, sok süni jár oda, aztán nézegetjük, tudod, hogy neked milyen van, nekem milyen van, stb...
Néha csodálom is, hogy azokkal az elhasznált vasakkal miket lőnek, meg ugye még az is, hogy alig mennek lőgyakorlatra, örülnek, ha évente 3-4-szer van rá lehetőség.
Jóban vagyok sokkukkal, de ez nem baj...
Gyertek el mert érdemes
Részemről OFF!
Csá Nyulak!