Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, mert hogy elfogyott a cigim, de már nem akartam a kúthoz kimenni... Ha oda mentetek volna, hozattam volna cigit magamnak...
Meg a Shell kút fullon volt motoros nyulakal, szóval elküldelek volna titeket az Ipar úti OMV-hez...
Mi is találkoztunk!Tőlünk kérdezted meg a lámpánál,hogy a benzinkúthoz megyünk-e?
Kalev ott van kisalfold.hu-n a kép amit akartál csinálni a 37. én mint utas.....
De neked is, a Kalev, meg a Foregon, meg a Dhfear is:
helóóó! Örülök a találkozásnak, de ha bármelyikőtök csókolomot köszön nekem, annak csomót kötök a pofájára.
nekem nem is örülsz ?legközelebb csak azért is csókolomot köszönök
Mi is köszi, hogy ott voltál, és nem az ellenkező irányba mentél, mint a napokban gyakorta...
Zaba?
Menjél szépen, kapjál be valamit...
Szasz mizu Balu!

Én voltam a sor vége, szóval te meg az eleje, nem is láttuk egymást, hihihi...

Amikor elindult a sor eleje az ETO parkból, 10 percet kellett várnom, hogy beálljak a sor végére.

A bajuszos sünnel nagyon jól kijöttünk a sor végén, terelgettük a kósza báránykákat, mint a puli. Nemtom, ki volt az, de köszi, profi volt.
A másik a Szofi volt, aki a Mamarazzi. Sok száz képet csinált, holnap kapom meg tollvezetőn (pendrive).
Én voltam a kattingatós.
Összeszedjük a képeket, valahová felrakjuk egyben.
A sör meg ráér, majd ha megkaptad a Nobel díjat...
Egyébként örülök, hogy személyesen is találkoztunk, és nem köszöntél csókolomot...
Sziasztok!

Úgy döntöttem illő lenne felregisztirálnom hozzátok.
Remélem nem baj!
Jók lettek a képeid Rinyus!
sokaknál láttam videó kamerát szóval szerintem lesz majd... türelem
Valaki nem videózott? videó anyagot még nem láttam a vonulásról.
Majd megkapjuk eMailben teljes felbontásban a képeket.
csak egy tipp: írj nekik mailt hogy küldjék el vagy ha lusta vagy holnap írok én ^^
amugy pár képecske!
Régi Esso kútnál is fényképeztek páran..
azokat is jó lenne látni :D
kisalföldes képeket hogy az istenbe lehet letölteni vagy vki küldje át!

Ramirez hamar elléptél pedig lett volna megbeszélnivalónk

Ja és nyomozunk,ki volt az aki a gyülekező elején kattintott pár képet?
Ismertetőjele hogy fényképező volt a kezében
ott állt mellettem csak kitakartam a dömperjét
ott álltam mellette
nemtetszett? a kék VFR is adta neki rendesen. eto parkoloban nem láttalak csak DH-t
adtál a képünkbe egy kis v4 szmogot,de már fejből tudom milyen időközönként szakít a gyújtásod tiltáson
de beteg vagy
fúj de szar...