Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megin mér én ?
a polcon a TV fölött
Hol van neked kawád?
Én max csornai szerelőt tudnék ajánlani,aki a yamahába dolgozik,nem drága,és ügyes is!
Pedig ti még nem is jöttetek sokat. Igazából onnan kezdődött a csemege! Na meg ugye a nehezebb feladatot is kihagytátok!
én már tudok olvaskodni
üdv mindnekinek, nagyon jó kis iőnk lett ma. esetleg aki még nem gurult ki az gurulna egy lazát vaéamerre?
Hali mindenki!

Na most már biztossá vált hogy valaki szerezhetne nekem bukót mert én nem tudok Bátyus esetleg szerzel nekem...? nyuszifülekért még szaladgálok
Hi! Azért van, mert egész nap a motoron ültél...
Én a cr ülését újrahuzattam csanakon, az jó lett.
Ha kell megadom az ember számát.
Elvittem a gépemet K.Z-hez, csinálgatja.
Nekem is kell nap amíg helyrerázódok.
Valaki írt múltkor kárpitos címet. Kellene,mert tegnap egy-két helyen megszakadt az anyag folytonosság az ülésemen.
szia látom elvagy....szoktam én is magamba forumozni mikor ezek alszanak vagy dolgoznak én viszlek ha akarod a kawámmal
hello mi!
üdv a Győr és környéke társkereső és ovodás baráti körbe!
viszel egy kört bár nem szeretem a gixxereket, de hát annak is két kereke van és gurul...
vagy ahogy a kawa jani mondaná a rekketyésbe egyedül ő az akivel találkoztam
Gixxxerezerre' a susnyásba?
sziasztok!most költöztem győrbe kibaszottul nem ismerek senkit de majd idővel orák napok kérdése de semmi vész a csesznek ringen meg találtok de bár még azt sem tom holvan de ez is órák és napok kérdése de a susnyásban biztos megtaláltok! rendszámot nem mondok mert tom hogy olvassák a sűűűűűűnééééékkk
de az a lényeg hogy ragadjon a bélyeg meg a kacsák előtt legyen víz és a pina szorítson és akkora legyen mint egy kút gyűrű!
persze,azt hiszitek ha szóba állok veletek már egyből barátok vagyunk...
gratulálok kalevinka barátném!
íróprogramom nincs
mindig netről másolok be szavakat,aztán reménykedek hogy mondattá alakulva arra válaszol amit kérdeztek
ami kell azt megszerzem.Jimmy hatóköre tudod meddig terjed ki...
add kölcsön a csokinak is sztem neki is szüksége lesz rá!
de akkor mégse minket hallasz .vagy azt ne mondd h megszerezted a hangmodulomat a progiba
felolvasóprogram,tudod.a betűket nem ismerem,bár felfogadtam egy tanárt és már a d-nél tartok
ő földönkivüli (UFO) sztem hallja!
a kettőt egyszerre nem lehet?