Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért ha azzal beállítok lehet furcsán néztek majd,viszont én fogok egyedül látni
ma.ma ment volna...
felébresztettem,megnéztem a bordásszíj elszakadt benne,kicseréltem egy régi,de relatív jóra,de így sem röffent be,csak erőlködött.
szikra nincs,gyertya,gyertyapipa jó...
hát inkább nem kell akkor ha nem jó
meg még 1 napig szerejjem is ugy már nem jó
mikor ment utojjára?
óóóóóóó hozzánk minimum hegesztő szemüveg kell
még szerencse hogy uv szűrős a sisakszemüvegem,mert úgy beragyogjátok majd a teret hogy látni sem lehet
ránk meg amúgy is érdemes várni díszpéldányai vagyunk a női nemnek X"D
ezt már annyiszor hallottam
bár ami igaz az igaz,minél jobb valami annál több várakozást igényel
na látod ne türelmetlenkedj
hát végülis ki tudom várni...
mondom ha megcsinálod vigyed.van mindenem.
és szerintem tirisztor,és szerintem cserés.ha neked megér 1-2 ezret az alkatrész egy délutánért,hát nyugodtan,adom a címem.
nekem nem érne.
nem.sávot váltottam,ő jött utánam,de mire ő kanyarodott egy kocsi is jött.ha tudod a helyet:plaza azaz tihanyi és ifjúság körút kereszteződés.jöttünk a vasút felöl,mentünk volna egyenesen,de akkor váltott pirosra,így elkanyarodtam a balra menő sávba,ahol meg akkor váltott zöldre(a híres nevezetes ahol zöld arra menjünk ) én elkanyarodtam a kórház és a plaza közé(az ott még asszem ifjúság körút néven,később vasvári),ő mire kievickélt 2 kocsi közül jött balra kanyarodó autó mögötte és kocc.
de az egész foregon hibája,mert ő ment hátul és nem áldozta fel magát mikor látta hogy dh nem néz el balra-hátra.
ez most komoj?
tényleg csak ugy oda adod?
vagy nincs is babettád?
most lőjem le a poént előre?
nem azokkal a következményekkel hanem hogy mit teszek vele ha baja lesz a csajomnak xD
itt nem ég már,a számítógépet is hörcsögök hajtják,ha tv-zni akarok meg tekerem kurblival
milyen eset volt?...eléd gurult?
odaadom,viheted.ma cseréltem benne 'vezérműszíjat' de valami még nem jó
szerintem tirisztor.ha megcsinálod,megkapod.
most kő leóttani a villanyt
ha acc 1 babettát akkor azzal is elmegyek
de most komojann mejikkel mennyek?
jobb válaszra számítottam
addig nincs gond ameddig nincs utas.de ugye ott a kawacsajszis eset is...persze lehet rám fogni hogy én voltam az őrült mert siettem,de könyörgöm,balra nem elnézni...
bocs, de ezzel vitatkoznom kell...mármint azzal, hogy Dh tisztában lenne a "következményekkel"..és az eshetőségekkel... ...hozzám 2 fokban, csúszós aszfalton, némi hóesésben gurult el.... ...mikor mondtam neki , így nem lesz jó a dolog..nem vette komolyan... ...mert még fiatal csődör azért..ficánkol és élvezi az életet, de ez némi felelőtlenséggel jár..majd lesihad, de addig csinál pár hibát... ....reméljük a hibáiból jól jön ki... ...
babetta
azt nem tudom eldönteni hogy mivel mennyek nyuszis fölvonulásra
simsonnal vagy nsr-el
szerintetek mejik lenne az alkalomhoz illő?
rámerem bízni a "csajom" mert ismerik egymást és DH is nagyon szereti őt és tisztába van szerintem a kötvekezményekkel ha bármi baja lesz