ma.ma ment volna...
felébresztettem,megnéztem a bordásszíj elszakadt benne,kicseréltem egy régi,de relatív jóra,de így sem röffent be,csak erőlködött.
szikra nincs,gyertya,gyertyapipa jó...
mondom ha megcsinálod vigyed.van mindenem.
és szerintem tirisztor,és szerintem cserés.ha neked megér 1-2 ezret az alkatrész egy délutánért,hát nyugodtan,adom a címem.
nekem nem érne.
nem.sávot váltottam,ő jött utánam,de mire ő kanyarodott egy kocsi is jött.ha tudod a helyet:plaza azaz tihanyi és ifjúság körút kereszteződés.jöttünk a vasút felöl,mentünk volna egyenesen,de akkor váltott pirosra,így elkanyarodtam a balra menő sávba,ahol meg akkor váltott zöldre(a híres nevezetes ahol zöld arra menjünk ) én elkanyarodtam a kórház és a plaza közé(az ott még asszem ifjúság körút néven,később vasvári),ő mire kievickélt 2 kocsi közül jött balra kanyarodó autó mögötte és kocc.
de az egész foregon hibája,mert ő ment hátul és nem áldozta fel magát mikor látta hogy dh nem néz el balra-hátra.
addig nincs gond ameddig nincs utas.de ugye ott a kawacsajszis eset is...persze lehet rám fogni hogy én voltam az őrült mert siettem,de könyörgöm,balra nem elnézni...
bocs, de ezzel vitatkoznom kell...mármint azzal, hogy Dh tisztában lenne a "következményekkel"..és az eshetőségekkel... ...hozzám 2 fokban, csúszós aszfalton, némi hóesésben gurult el.... ...mikor mondtam neki , így nem lesz jó a dolog..nem vette komolyan... ...mert még fiatal csődör azért..ficánkol és élvezi az életet, de ez némi felelőtlenséggel jár..majd lesihad, de addig csinál pár hibát... ....reméljük a hibáiból jól jön ki... ...
felébresztettem,megnéztem a bordásszíj elszakadt benne,kicseréltem egy régi,de relatív jóra,de így sem röffent be,csak erőlködött.
szikra nincs,gyertya,gyertyapipa jó...
meg még 1 napig szerejjem is ugy már nem jó
mikor ment utojjára?
bár ami igaz az igaz,minél jobb valami annál több várakozást igényel
és szerintem tirisztor,és szerintem cserés.ha neked megér 1-2 ezret az alkatrész egy délutánért,hát nyugodtan,adom a címem.
nekem nem érne.
de az egész foregon hibája,mert ő ment hátul és nem áldozta fel magát mikor látta hogy dh nem néz el balra-hátra.
tényleg csak ugy oda adod?
vagy nincs is babettád?
szerintem tirisztor.ha megcsinálod,megkapod.
de most komojann mejikkel mennyek?
simsonnal vagy nsr-el
szerintetek mejik lenne az alkalomhoz illő?