Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na menek fürdeni meg aludni...csááááá
mit akarsz ezzel?
én csak házakat látok a sötétbe
felejcsétek el.már megvagyok
nem akar valaki segíteni ?ezt a képet kéne megkeresni csak nagyobb méretben és májusban mennék is tetováltatni
arra nincs Csesznek .azon is gondolkodtam mer menni akartam már a Vp-Pápa útvonalon is mer baromi jók arra azok az erdős szakaszok .de mondjuk akkor jobban kell kapkodni magam Pápától h időben odaérjek
és ha pápán keresztül mennél VP-be?
még mindig nem jártam arra .mostanában nem nagyon volt/lesz időm.majd 1x elmegyek arrafelé.meg kéne keresni a Grex másik plexitakaróját
az is kell ... különben a többiek holnap nyöszörögnek majd hogy nincs itt élet
azon gondolkodtam én h hazaviszlek .nem hozzánk hanem Pápára .bár most azon gondolkodtam h lemegyek meglátogatom a Vikit .majd attól függ mit ír aztán lehet h elviszlek Vp-ig és onnan mész haza v nem tudom .este nem akarok utassal motorozni tehát mikor Vikitől eljövök utána már nem vinnék senkit sehova
éjszakai műszak
pedig muszáj
bukfenc helyedet megnézted már?ha igen,tetszett az út?
hát ezt beszéltünk tegnap :O
viszlek hozzánk ?iiiiiiigen ?és én ezt mikor akartam kigondolni ?de ne így foglalkozzatok velem
ááá nem köszi ... nyuszi után elvileg dh visz hozzájuk
amúgy bátyuuuussssss ... inkább örülj neki legalább foglalkozunk veled
látom megin én voltam a téma .leszállhatnátok rólam mer kezditek nyomni a kukimat
gedeonnak az apriliáját megin árujja a gyerek
ez tök vicces hogy 2 havonta meghirdeti de aztánn meg mégse akarja eladni
utánna meg csináll róla egy galériát is a sportmotoronn
nemrég is volt róla galéria
haza ne kísérjelek?
átlátok ám a szitán
aki tud alkalmazkodni azt viszem-hozom,budától budáig megállás nélkül(még a parkolóban is körözni fogok )
majd viszel motoron te is?
bizonyááám :D lány vagyok és dh-rokon jó mi?
..oh..te lány vagy?... ..akkor milyen csajodról beszélünk itt?... ..és Dh rokona... .....
dehogy viszek.üresen megyek,és ott majd sorsolják az ülésemet(az lesz tudni illik a főnyeremény ).vagy ha dugó lesz az M0-n mikor indulok akkor késve érkezek és nem marad nekem utas
inkább gyere te a babettával fővonulni
ugy is 4 embert viszel babettára elférnek sokann
anélkül is hülyének néztek
egyedi leszel hol itt a gond ?