Lenne egy eladó 50-es méretű férfi sárga-fekete Vanucci keményprotektoros bőrkabátom, új állapotban, 1-2-szer volt emberen, akkor is utason!
Irányár 35.000.-
Érdeklődni nálam
Köszönettel:
Mocilaci
Jelentem, megfázásnak semmi nyoma, az Esztinek sincs baja, csak mosoly van az arcunkon tegnap reggel óta...
Ma már megengedtem, hogy essen...esett is...
gomez megvettem a cuccokat a mocidhoz.Valamelyik délelőtt valahogy be kéne juttatni hozzám a vasat mert nálad nem tudom alakítani a lemezeket mert kell hozzá satu + állványos fúró.
Pedig előfordulhat! Nekem is van egy haverom megvette a DRZ-t,kétszer eljött velünk motorozni (ez kb 2 éve volt),hazament,és azóta ott áll neki a motor a garázsba. Mikor megvette,akkor sem volt benne sok km,mert bankos motor volt,és sokáig állt egy telephelyen. Ha gondolod megkérdezem hogy megvan-e még neki vagy már eladta. Meg hogy mennyiért akarja eladni!
Tudom hogy nem gyári annak más a futóműve elől-hátul és fűzött kerekei vannak... amiről itt az egyik kollega beszélt, szerintem az volt a gyári, arra írtam.Amúgy igen, a motor állapota érdekelt volna. 2004es és állitólag 6e km van benne.... eléggé szájnaszfikcsönnek tűnik így első hallásra...
Van több DRZ-s aki nyáron supermoto kerekekkel szaladgál. Amúgy szerintem ez se gyári SM,csak a sima lemeztankos utcai változat.
Majd ezt a Misi megmondja.
Amúgy mit szeretnél tudni róla? Vagy DRZ-t akarsz venni?
este folyt.köv.
pusszancs!
amugy meg ha kalev téged láttalak a bolt elötti lámpánál szégyeld el magad h nem hoztál haza!