Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy jó. Ha másnem,elrettentő példának!
Ne fenyegess!
te sosenem vagyol itt.még motorozni sem jössz.jó vagy te egyáltalán valamire?
Na részemről OFF egy időre, de még visszatérek .
na az most nem megy mer most elmegyek de lehet hogy majd valamikor visszatérek még az este
foglald már le a Jimmy-t valamivel
ottvan a centrifuga a hónaalatt
fölállt a hátsó lábaira
Visszaaaaa mennnyééééé! Megin támad!
vigyázz Jimmy támadnak
na mi van?unalmas itt egyedül?
Majd nekifutásból vágom hátba. Szeretem az élvezetes dolgokat magam csinálni!
Ha kitavaszodik,megmutatom a hidat. Attól függ a vízállás,hogy mennyi eső volt előtte. Volt már olyan,amikor ez a híd lebegett a víz tetején!
Majd én hátba vágom nehogy megszokja
azt mondtad gyenge a fizikumot szegény Zozi...
jólvan lassan tisztul a kép.
Majd egyszer sort kerítünk arra helyre, mély ott a viz? Gönyű fele ilyen helyek vannak .hmm
Na most mééé? Szerintem olyan kis törékeny vagyok!

Ki mondta hogy agresszív vagyok? Leszakítom a fejét annak az állatnak!
Hogy is írtad az előbb?
"...elég gyenge fizikumú gyerek vagyok! Meg amúgy sem nagyon szeretem az erőszakot."
Nem bánom,az maradsz ami akarok!
Nem én estem le onnan. Csak nézni voltam kint. Te az Imivel keversz,de ő sem a bordáit,hanem a kezét törte össze. A zozi meg ne magyarázzon hülyeséget,mert hátbavágom!
A híd az Gönyű felé van,a Bakonyéren van keresztbe.
nem akarok kezdő lenni ...inkább maradnék balfasz ha nem bánod .hát most hú.olyan nagy dolog.de kaptam legalább szép puha nyakmerevítőt
na de most komolyan. Vazze eddig azt hittem hogy te vagy az aki a győri offon-még tavaly leesett a gátról , és összetörte bordáit...nem az alma(ktm) boltban dolgozol?akkor a Zozi beszélt hülyeségeket. azért kértem képet amin nem bukóban vagy mert akkor be tudlak azonosítani, hol van az hely? átkelő... ?
Nem azzal van a baj,hogy egypárból hazamentél,hanem azzal az egyel van a gond.amiből a hordágyon toltak el!

de nem szégyen ám ez hogy pofára estél ilyen mocskos módon. Még egy-pár év aztán tehetséges kezdő leszel!
mondtam már.nem kóma...csak aludtam .egy pár fetrengésből már én is hazamentem.legalább most nem kellett taxit hívni
Azám... .
De én legalább felálltam és hazajöttem utána,és nem a mentő vitt aztán feküdtem kómába 10 napot!
Márpedig olyan kis aranyos baba pofim van!