Majd nekifutásból vágom hátba. Szeretem az élvezetes dolgokat magam csinálni!
Ha kitavaszodik,megmutatom a hidat. Attól függ a vízállás,hogy mennyi eső volt előtte. Volt már olyan,amikor ez a híd lebegett a víz tetején!
Majd én hátba vágom nehogy megszokja
azt mondtad gyenge a fizikumot szegény Zozi...
jólvan lassan tisztul a kép.
Majd egyszer sort kerítünk arra helyre, mély ott a viz? Gönyű fele ilyen helyek vannak .hmm
Nem én estem le onnan. Csak nézni voltam kint. Te az Imivel keversz,de ő sem a bordáit,hanem a kezét törte össze. A zozi meg ne magyarázzon hülyeséget,mert hátbavágom!
A híd az Gönyű felé van,a Bakonyéren van keresztbe.
na de most komolyan. Vazze eddig azt hittem hogy te vagy az aki a győri offon-még tavaly leesett a gátról , és összetörte bordáit...nem az alma(ktm) boltban dolgozol?akkor a Zozi beszélt hülyeségeket. azért kértem képet amin nem bukóban vagy mert akkor be tudlak azonosítani, hol van az hely? átkelő... ?
Ha kitavaszodik,megmutatom a hidat. Attól függ a vízállás,hogy mennyi eső volt előtte. Volt már olyan,amikor ez a híd lebegett a víz tetején!
azt mondtad gyenge a fizikumot szegény Zozi...
jólvan lassan tisztul a kép.
Majd egyszer sort kerítünk arra helyre, mély ott a viz? Gönyű fele ilyen helyek vannak .hmm
Ki mondta hogy agresszív vagyok? Leszakítom a fejét annak az állatnak!
"...elég gyenge fizikumú gyerek vagyok! Meg amúgy sem nagyon szeretem az erőszakot."
A híd az Gönyű felé van,a Bakonyéren van keresztbe.
de nem szégyen ám ez hogy pofára estél ilyen mocskos módon. Még egy-pár év aztán tehetséges kezdő leszel!