Csá,megmondom , jajj a hugom.... nézegettem miket irkál pit topicban. Most ő is "motoros" "lett". Fejébe vette hogy endurózni akar. Mondtam neki hogyha jól tanul kap valami kis gépsárkányt. Biztos mondta, nem tudom mivel kábított benneteket.
Szeva!mizujs?bordáid már helyre jöttek?látom jó téma...haverral egyszer mentük a Ring környékén, aztán jött szembe egy vadász,erdész nem tudom, egy zöld pickup volt. Aztán leszorított a földútról , megálltam hogy mi lesz, aztán előkapott egy bézból ütő szerű valamit...hááá mondom nem várom meg mit akar , helyből 180-as megfordulás, pedig nem is tudtam addig hogy olyat is tudok, aztán gooo,a ring bejáratánál meg egy másik autó várt, nem volt más lehetőség, kikergettek minket a betonra. aztán még yz250 em volt, 5 nyél amit bírt a gép. volt olyan ,baráti tábornál az erdésznek intettem , csak vigyorgott meg visszaköszönt. Az tuti kibökné valaki a gumimat , eltörném a nyakát ,az biztos. Milyen jogon? csááá
Pedig nem sok van ám! Csak négy darab. Sőt egyről le is tudnék mondani.
Tudod mit? Te föladod a csekkjeimet, én meg havonta egyszer teletankolom a motorod. Hm...?
de ha végeztél nálatok itt 2 lapát van,csak mondom
Bulizgatnak, míg más keményen dolgozik . . .
csunya volt az este reggel kaptok képet is....
Tudod mit? Te föladod a csekkjeimet, én meg havonta egyszer teletankolom a motorod. Hm...?
mentem is bulizni!csak bekukk ..O.O..
majd hajnalba visszaolvasgatom a sok fasságaitok...
Az ilyen dolgokat nem szeretem amatőrökre bízni .