Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindegy.....pasik..
majd rájövöl...
a hiba az ön készülékében van
aztat nem lehet birni mikor ilyen fasságokat találsz ki h "menjünk amerre zőőőd van".....
ez tényleg érdekes mert múltkor is akivel mentünk,foregon egy 'ismeretlen' meg én és elesett a srác.
hát hiába ti földi halandók nem bírjátok a tempónkat
eztet nem értem....
nem velem...utánam .még ha a kórházba is megyek .te vagy az oka mindennek.érdekes módon mikor gedeonnal mentem v le egyedül Pécsre semmi gond nem volt .pedig Pécsre ha nem településen mentem akkor 120-130 lefelé.140-150 vissza.és hazafele kb 4 óra alvás után hajnali 4kor
akkor nem agyonütlek (mer egyrészt ami nincs azt nem lehet ütni )...inkább "...mint macskát szarni" .szóval lehet próbálkozni
persze ha egy kawát kő szerelni....lehet ara is rávetemedek h meglátogassam a csacsim de akkor üssetek agyon..
menni megyünk,csak nem veled
hozod ránk a bajt
így sem bírja az őrangyalom már a tempót
a szerelés is lenyugtat .de asszem nemsokára lesz olyan állapotú az út h ki tudjak menni az RS-el .azt akkor legalább senki nem akad ki rajtam
ne haggyatok itthon!
azt h otthonhagyjuk v azt h elmegyünk motorozni november végén ?
ezt bevezethetnéd minden alkalomra
nem is lehet aztat mondni mert a -150 fokba motoroztunk ! persze h örültem...most örülnék ha jönne vki és elvinne legalább 15körre mert má olyan rosszul vagyok h jaaaaaajjjjj!bőgni tudnék komolyan mondom.....
ránk legalább nem lehet azt mondani h divatmotoros .különben is.te is örűté neki h elmegyünk motorolni november végén.legközelebb akkor otthonmaradol
plána ha megjövök én is a Honda darabjaimmal
csak nem akar ugy pofára esni mint eggyesek...
nyuszi vagy McFly?
most sincs itt senkise....ne aludjatok én se alszok! keellllléééééssssssssss!basszus ennyi fatöküt
kawa ooooo látom elöre össze fogom magam pisilni a hm igy már jobban néz ki mint az elözö képeken!köszi
hali ! egy kis izelitő a pannónia ringről/yeti race/
9700
szia álmodj kawásat!