Már nem az a világ van, hogy mindenki javít mindent. Gondolom azért nem vállalta be, mert nincs meg hozzá a megfelelő speciális szerszáma, vagy pontos típusismerete. Autóknál sem javít már mindenki mindent. Nyilván teljesen más az angol meg a japán technika.
Relatíve szopás csak akkor van ha nem tudod rájátszani a kuplung tengelyre a lánc meghajtót.Bár emlékeim szerint van alatta egy távtartó gyűrű.
Egy haynes manual nem rossz befektetés.
Esetleg ha nem akarsz vele dolgozni szigetbecsén a karácsonyi Zsolti megoldja.
Csak győrtől messze van.
Köszi megnéztem sokat segített így akkor szerintem könnyebb is szétszedni mint ahogy én gondoltam mert ahhoz kellett volna egy légkulcs.A srác azt mondta ő nem vállalja be én meg nem erőszakoskodtam bár így nekem kell kitanulni a szakmát .
Most néztem nem a triumphrat hanem a Triumph675.net.
Ha vársz kurvanagy felbontásban láthatod alulról.Az olajteknőt a te esetedben nem kell levenni a kipufogót sem.Simán csak belógatni a láncot.Ha tippelek.Ha nem tudod rájátszani csak akkor kell a teknőt és a kipufogót levenni.
A kuplung alatt van a meghatólánc,kell egy új spec rugós alátét csak az angol könyvbeli nevét ismerem valami belleville meg a lánc.És egy kuplungdekli tömítés.
Ha ezt amiatt nem vállalja mert nem japán akkor inkább nem mondok semmit.
Otthon házilag cserélhető.
Én a vízpumpát kicseréltem a szervízkönv és a triumphrat képei alapján.
Melyik tipus?
Olyan közel van a japánhoz hogy rizzsel szokta enni a szakét.
Szóval aki japohoz szokott az simán megoldja.
Blokk szét-össze az igényel egy manualt.
De KB olyan mintha egy honda szerelőnek suzukit adnának a kezébe.
Mi a gond vele?
Ne állj meg félig.
Alkatrészt a worldoftriumphnal találsz.
Egy haynes manual nem rossz befektetés.
Esetleg ha nem akarsz vele dolgozni szigetbecsén a karácsonyi Zsolti megoldja.
Csak győrtől messze van.
Ha vársz kurvanagy felbontásban láthatod alulról.Az olajteknőt a te esetedben nem kell levenni a kipufogót sem.Simán csak belógatni a láncot.Ha tippelek.Ha nem tudod rájátszani csak akkor kell a teknőt és a kipufogót levenni.
http://www.triumph675.net/foru...
Ha ezt amiatt nem vállalja mert nem japán akkor inkább nem mondok semmit.
Otthon házilag cserélhető.
Én a vízpumpát kicseréltem a szervízkönv és a triumphrat képei alapján.
Olyan közel van a japánhoz hogy rizzsel szokta enni a szakét.
Szóval aki japohoz szokott az simán megoldja.
Blokk szét-össze az igényel egy manualt.
De KB olyan mintha egy honda szerelőnek suzukit adnának a kezébe.
Mi a gond vele?
Itt szakad az eső. Nagyon lehangoló. Mondjuk az is ami itt van.
Én nem, de egyik cimborám vele szervizeltet és nagyon elégedett a munkájával már évek óta.
Tudtok ajánlani nekem egy jó szerelőt Győr környékén?Nemrég költöztem ide és kellene egy megbízható szaki.Segítségeteket előre is köszönöm!