Ja az a GS 500 négyhengeres nem keverendő a mostani kéthengeres fossal ! És akkor se gps, se mobil , se internet , még a vonalas telefon is luxus volt idehaza a rendszerváltás elött !
Nekem már a km szaporító időszak rég elmúlt ! A gyermek születése előtt , sok nyáron kihúztam az Olasz tengerpartra a ZXR-t és ott a helyi vadakkal úgy tudtam összecsapni , hogy nem kellett féltegetni a szart , hogy mi lesz ha szétesik , mivel megyek haza 1000 km-ről !? Na azok voltak a jó motorozások , nappal kamikázé mód , este meg anyával nullás lődörgés pl. Rimini , Nápoj tengerparton akár sisak nélkül , strandpapucsban ! Az autó meg a kempingben pihent ! Eső kicsukva !
occson kulehet hozni na nem ingyér de talaltunk faxa szállást magyar tulajjal 6000 volt fő per éj svedasztalos regfelivel fullos apartman volt le a k alappal előttük
Változatos időben mentünk , napos és borús volt az ég . Esőt sehol nem kaptunk , a hegyek között is kellemes volt az idő .
Az utak elég jó minőségüek voltak , egy helyen volt lezárás bicikliverseny miatt .
Az egy elba...tt motor . Valamikor amikor behozták azt az évet írták be , amikor bekerült és magyar rendszámot kapott . 1991 . Pedig valósan 1978 . Úgyhogy szétvágtam ...... hatásszünet ....
Aztán összehegesztettem és jelen pillanatban várja a folytatást . De majd csak késő ősztől .
Szombaton Bakonyoztam én is, csak Noszlop, BGyepes, Úrkút irányában - meg persze gondolom nem azzal a tempóval mint ti
Takácsi elején meg Farkasgyepünél láttam egy-egy párt, de szerencsére rám se bagóztak.
Lehet, hogy megérte lemosni a motort
Szívesen mennék, de műszakizik és addig még szerintem nem lesz kész a motorom (és az sem biztos, hogy ráérek - majd a család megmondja! )
Már csak azért is, mert szeretnélek kikérdezni arról a kis Yamaháról, amit a galériádban láttam!
Az utak elég jó minőségüek voltak , egy helyen volt lezárás bicikliverseny miatt .
Le a kalappal. Eddig sem volt csúnya, de most igazán szép lesz!
Aztán összehegesztettem és jelen pillanatban várja a folytatást . De majd csak késő ősztől .
Takácsi elején meg Farkasgyepünél láttam egy-egy párt, de szerencsére rám se bagóztak.
Lehet, hogy megérte lemosni a motort
Már csak azért is, mert szeretnélek kikérdezni arról a kis Yamaháról, amit a galériádban láttam!