nézd meg inkább az óvodás jatubénkat.feltettem videót privátba.ha szted jó lett akkor publikáld.de ha akarod átküldöm a nyersanyagot is.613Mb + 240Mb.de betömörítem úgy h át tudjam küldeni.
amúgy nem elég hangos a motorod
majd meglátom mi lesz ma remélem sikerül bejutni.amúgy ez a damjanich utcai yamaha?mert van egy abda fele is
dh te meg küld el a videot ha nem nagyobb mint 500 mega
ja és mire hazaérek remélem valaki megtankolja a motoromat!
akkor megint visszakanyarodnék ahonnan elindultunk.annak a 929RRnek nem mondanám kicsinek az ülését.főleg sportmotorként nézve.a 600RR meg nem azért van h a buxáddal a picsagatyájában meg a topánjában jaszkarizz a városban.az utas meg vagy elviseli vagy otthon marad.amúgy nem tudom te mit sírsz a hátsó ülés miatt .én föl nem ülnék senki mögé ....csak kivételes esetben
az oké.de egy 2000esre még nem mondhatod azt h kispóroltak belőle mindent.ha pl 2009esre mondod akkor egyetértek.na de 2000 körül készültek még gépek anyagból...szerintem
500körül keresek KTM-et márciusi vásárlásra! 2000évjárat utánit! 2t4t mindegy. Esetleg egyéb versenyenduro is szóba jöhet a fent megadott paraméterekkel!
Remélem nagyon nem haragszol és legközelebb tudunk gurulni egyet. Jó lett volna, mert így egyedül nem volt olyan jó, de örömmel láttam, hogy sokan elővették a mocijukat.
amúgy nem elég hangos a motorod
dh te meg küld el a videot ha nem nagyobb mint 500 mega
ja és mire hazaérek remélem valaki megtankolja a motoromat!
nem csak egy bicigliülést csavaroztak föl mint a mostaniakon
meg szebbek is
na meg nincsen bennük annyi fölösleges elektronika
csak a karbisor