Hali.Itt a környéken nem nagyon tudok olyat,aki kipufogókat csinál. Legközelebb Veszprémbe az albert foglalkozik ilyenekkel. Jó cuccokat csinál (azt nem tudom hogy chopperra gyárt-e) csak nagyon nehéz eset az ember!
én meg sztem a Prillával mennék ha mennék.én meg egyszerre vagyok abs meg tc ...csak néha lefagy a system .a kutya nem volt annyira vészes, csak téged nézegettelek h hol vagy már meg h még megy-e a kamera,aztán visszanézek hopp egy kutya.de amikor rádelőztek az brutál volt.látta h ott vagy de azért még tolta neki a gyökérje.gondoltam rá h rádudálok "mi a faszt csinálsz?" .na kiugorjak szakosztálygyűlésre ?
én sötétbe nem megyek mert nyúl vagyok.arra ott a kocsi,azon van abs meg tc
múltkor is kijött elénk az őz,dolgozott rendesen a rendszer
ja amúgy tegnap te a kutyával is jó voltál,csak azt nem látta a videó,de nekem a szembeelőzős csaj se volt gyenge csak akkor sem jó irányba nézett
akkor mi a gyíkom legyen ?nekem fél 8ra be kell mennem Győrbe.vagy az van h most átmegyek és onnan megyek majd győrbe vagy később megyek át és onnan megyek győrbe vagy át sem megyek és nem onnan megyek győrbe
igazából nekem így van meg a zene .egyébként alapból az volt a terv h az elején meg annál az előzésnél legyen inkább a motorhang.a jó zenéket nem akartam elpocsékolni a videóhoz (ez Pendulum remix)
világkörüli útra?
a megyében keresek olyan mesterembert aki choppera készít sport kipufogó rendszert,illetve dobot
előre is köszönöm
múltkor is kijött elénk az őz,dolgozott rendesen a rendszer
ja amúgy tegnap te a kutyával is jó voltál,csak azt nem látta a videó,de nekem a szembeelőzős csaj se volt gyenge csak akkor sem jó irányba nézett
foregon te is jöhetsz bár nyuszi vagy a forgalmid miatt