felőlem.de már csak mint vendég járnék oda .egyébként csak miattam volt ott buli .még úgysenem voltál Vertájgóba.nem mintha jó hely lenne ...meg belépős is
hát nézd,most elmehetünk laposra más indokkal is inni ha erre gondolsz
1 év nem a világ vége(majd csak 2012,ezt jobb ha tudjátok ) én nem tartok már semmit.csak konstans 0,5%os véralkoholszintet
mindenki elfoglalt itt,lelépek csendben.
Csak kevesebb elektronikát kérek bele mint ebbe van.
Ez vinnyog ha nem kötöm be magam,ha szerinte nem jól gyorsítok,ha szerinte nem jól kanyarodok,ha szerinte nem jól fékezek(nem véletlen a szóismétlés,eltérő véleményen vagyok tőle )
Vonyít ha közel megyek,ha távol vagyok,ha kikapcsolom a légzsákot...
Komolyan mondtam,Trabantot vagy ezeröcsit szeretnék karácsonyra
nem vicces,mert amég az autó tetős és benne meleg volt kellemes zenével,addig az ajtó túloldalán hideg és eső,én meg ott dekkoltam és vártam a pótkulcsra és már-már szemeztem az árokból egy téglával
igen.ilyesmire gondoltunk.a fórum valószínű úgy lesz.viszont kalev felvetette h lehetne egy zárt része is a fórumnak amit csak az lát és tud írni aki be van jelentkezve és aki tag.mert ő is sok mindent nem írogatna ki ide egy nyilvános fórumra.amúgy valamilyen szinten nyitott lenne a dolog és igazából semmilyen kötelezettségekkel nem járna
vagy ha megmondjuk hogy a bogyó ismerősei vagyunk lehet vip jegyet kapunk spanyol legyezőhölgyekkel