Szia Pumuklee
Mond meg légyszi Gyula bának, hogy a két bábolnai volt motoros tanulója üdvözli, és hamarosan megyünk bemutatni neki a szerzeményeinket Kötyike.
Neked meg jó vezetést nála!
Sziasztok! Némi infóra lenne szükségem a Győri illetve a környékében lévő utakról, esetleges túra lehetőségekről, motoros útvonalakról stb. arról van szó, hogy pár hónap múlva úgy néz ki Győrbe költözöm Cardiffból és nem tudom, hogy hazavigyem e a ZX12-esem. ha mindenfelé nyomvályús, kátyús utak vannak, és kevés túrázási, illetve csapatási lehetőség, akkor eladom és majd otthon veszek egy supermoto-t :) vagy mit tanácsoltok? Booyakasha látom te Busával tolod, neked mik a tapasztalataid? az infót és válaszaitok előre is köszönöm!
Felhívtam Guszi bácsit is :) Este hív vissza hogy mikor tudok menni vezetni:) Már holnap reggel 10 kor akarta, de mondtam hogy 4 ig meló van úgyhogy nézze át a naptárját :)
Az a baj nem érdekel.Na meg annyi időm ritkán van egybe, hogy egyszerre kész legyen.Ez indul hidegen melegen 1.re,csak nem nagyon megy.Szerintem gyűrű.Ráadásul most az utánfutó is fel van borítva,perselyt kell esztergáltatnom meg alvázfestés,gumicsere stb...nem tudom elvinni most senkihez.
5000-ből megvan, de te is meg tudod csinálni mer ráérsz
multkor nekem az volt a baja hogy melegen mindíg be köllött tóni mer rugásra nem indult
cseréltem főtengő szimeringet aztán megjavult
azt irta hogy délelőtt megy mer forma1-et kell nézni délután
Mond meg légyszi Gyula bának, hogy a két bábolnai volt motoros tanulója üdvözli, és hamarosan megyünk bemutatni neki a szerzeményeinket Kötyike.
Neked meg jó vezetést nála!
Amúgy nagyon faszályos a ruha. Föl lett avatva, elég gyors . . .
Gratula a sikeres vizsgához, csak így tovább!
Szerintem neked intettem reggel a Wolfnál a lámpánál.
a faluk közötti kis utak elég rosszak
egyenlőre még koptatom tovább ezeket a szar gumikat
Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Veszek egy ilyet és minden este elmegyek Ex előtt
nehogy már kopjon a szénkefe meg merüljön az aksi
amúgy superlotyó projekt leállt?
multkor nekem az volt a baja hogy melegen mindíg be köllött tóni mer rugásra nem indult
cseréltem főtengő szimeringet aztán megjavult
szerintem újra kéne dugózni,gyűrűzni,aztán ki tudja még mi várna odabenn
nyargajj ki vele csesznekre
de akkor szójál ha mész mer megyek én is
Az az igazság most annak is örülnék ha egy dot2-t lenne mibe öntenem...