mond meg neki hogy mindent megnézünk és mindent észreveszünk hiába próbálja eltitkolni
ma is hívtam egy embert,így tuti úgy tuti a kocsi(múltkor belinkeltem,focus sport),mondom oké kérnék egy alvázszámot azt mondja minek az nekem,hibátlan a kocsi stb...aztán mondtam hogy akkor miért titok?végül mivel nem adta oda csak annyit tudtam fbi és cia-s ismerőseimmel kideríteni hogy kintről behozott,ergo a 77e km kamu,de erősen.de hát eleve aki nem ad alvázszámot az már gyanús.
A lényeg 1 hónap nagyon komoly kutatómunka után:eddig nem találtam még tiszta kereskedőt.bár van akinek a mentségére szól hogy olyan hibákat mondtunk neki amiről ő sem tudott(átfújás vagy ha valaki nem ért hozzá a befecsi hibát sem hallja meg).
Most már el is ment a kedvem...adnak rendes motort max 2 misiért?
Te Lyimmy a c-max az magántulaj és meglehet még?tököm kivan már tegnap is olyan fókát néztünk aminek a turbója már szedte fel az olajat(10e km ha volt még az életéből,és 200e a javítás) a befecskendezés kezdte megadni magát(4x50e a bosch) meg kavicsos szélvédő(80e) meg körbetárcsa csere betéttel(100e környéke) meg műszakira kell vinni meg a gumik fékezéskor zajoskodtak...
nincs rendes kocsi eszem megáll.audit nem adod el olcsóér?
Szerintem mi is megyünk a Ramirezzel OTTALVÓSAN! De mi csak pénteken este 21:00 körül érkezünk, mert én este 20:00-ig dolgozom! Aztán mi szombaton este hazajövünk, mert vasárnap is dolgozom reggeltől estig!
De szerintem megyünk!
Bár nem vagyok jogi pályán, de:
fellebezést mindenképp írj, írd le hogy történt pontosan, hogy te a szabályokat betartva közlekedtél, ha jóban vagy az autóssal, írasd alá vele hogy megfelelő távolságban követted, a motort pedig ő segítette fel, az autónak csak te csúsztál neki, mert a kamoinos gondatlansága miatt szennyeződött be az út, ami fontos, hogy úgy írd bele, hogy a követési távolságot te úgy választottad meg, hogy bármi felmerülő akadály, vagy az előtted közlekedő hirtelen fékezése esetén is meg tudj állni, a szappanos bő víz nem fordulhat elő az úton, ez jelentősen növelte a féktávodat és ezen csúszott meg az első kerék, így a megfelelő követési távolság ellenére is nekicsúsztál az előtted haladónak, de csak te a motor nem.
Kérdésem lenne minél többen írjátok le a véleményeteket légyszi!
Nah ugye elestem még februárban, ma jött meg a papír 30.000Ft büntettésel és 2 hónap eltiltással! De fellebezni fogok mert a határozatban leírtakkal nem értek eggyet!
Nah ugye ez úgy nézett ki hogy a követési távolságot betartva mentem a kocsi mögött majd az hirtelen fékezett én is elkezdtem fékezni egész intenzíven, nah már pont ebben a pillanatban értünk rá egy vizes útszakaszra, amit egy ürge folyatott ki miközben mosta a kamionját az udvarában, tehát szappanos bő víz volt az utón és nem is lehetett rá számítani, nah de nekem megcsuszott az első kerekem a motor jobbra dölt, én meg az elöttem álló kocsi lökháritójához csusztam, ( a kocsinak semmi baja nem lett),! nah ez a történet a határozat meg olyanokat ír hogy nem tartottam a követési távolságot és hogy anyagi kár kelettkezett a kocsiban, holott az ürge még a biztosítohoz sem ment el, mert semmi nem lett a kocsival,! ! Kérdezem én hogy a követési távolság betartásánál az is számít hogy én hova esek? mert én a határozat szavaiból úgy vettem ki hogy a motor ment a kocsinak holott ilyen nem volt legalább 1 méter volt az eldölt motor és a kocsi között! az autós csávó meg azt mondta hogy a vonóhorog fogta meg a motort,de könyörgöm egy motorot meg fog egy 2centis vonohorog? azóta beszéltem a csávóval és mondtam neki hogy neharagudj de te segítetted fel a motort amit nem a kocsiból szedtünk hanem tőle egy méterre! Kérlek írjatok valami tanácsot
ma is hívtam egy embert,így tuti úgy tuti a kocsi(múltkor belinkeltem,focus sport),mondom oké kérnék egy alvázszámot azt mondja minek az nekem,hibátlan a kocsi stb...aztán mondtam hogy akkor miért titok?végül mivel nem adta oda csak annyit tudtam fbi és cia-s ismerőseimmel kideríteni hogy kintről behozott,ergo a 77e km kamu,de erősen.de hát eleve aki nem ad alvázszámot az már gyanús.
A lényeg 1 hónap nagyon komoly kutatómunka után:eddig nem találtam még tiszta kereskedőt.bár van akinek a mentségére szól hogy olyan hibákat mondtunk neki amiről ő sem tudott(átfújás vagy ha valaki nem ért hozzá a befecsi hibát sem hallja meg).
Most már el is ment a kedvem...adnak rendes motort max 2 misiért?