megkérdeztem 4 emberemet aki volt msn-en hamar
na ez tényleg frankó ár,nem tudom jobban köszönni h szóltál
én ma voltam esküvőn,elég is volt 1-2 évig(nem a sajátomon )
Hali, sziasztok!
Mivel anno volt róla szó, főleg, mert a Kalev barátunk akart mosni, akkor mostan itt a soha vissza nem térő alkalom, most 9900 Ft-ért lehet vezetni! (nem csak utasként beülni) az Ariel Atom-ot.
Az első időpont: júl. 31.
Állat volt az €-ring. Tegnap is volt egy utam Pestre, sikerült beszerezni az új buksit, szóval most már nem a sárgát kell figyelni Majd arról is dobok fel képet, ha kisüt a Nap
Én is csináltam egy videót a ringen. Elég gyér lett, de a lényeg (ZXR, SV) látszik
Sziasztok
Mocskosul jó volt csütörtökön az E ring , monjduk úgy éreztem magamat utána mint akit agyonvertek de akkor is megérte , Balu meg még haza is jött utána
dobok fel egy két képet meg linket
Persze hogy óvatosan vezettem vissza,mert ha becsandázott volna,akkor a fejemet a csokkendrollerral verte volna szét az asszony! Végül is ez az ő kocsija!
Ha sz.r idő van, hát az van.... Nem mindegy?
na ez tényleg frankó ár,nem tudom jobban köszönni h szóltál
én ma voltam esküvőn,elég is volt 1-2 évig(nem a sajátomon )
Jelentkezz, nyomjad ügyesen, a Dodor ott lesz.
És esetleg nyomjad tovább, hátha más is kedvet kap!
ott leszel?
Mivel anno volt róla szó, főleg, mert a Kalev barátunk akart mosni, akkor mostan itt a soha vissza nem térő alkalom, most 9900 Ft-ért lehet vezetni! (nem csak utasként beülni) az Ariel Atom-ot.
Az első időpont: júl. 31.
Vezesd az Ariel Atomot
részletek: www.ariel-atom.hu
de csak az utolsó 2 évbe voltunk egy évfojamba
mejik osztályba voltál?
Én is csináltam egy videót a ringen. Elég gyér lett, de a lényeg (ZXR, SV) látszik
http://youtu.be/_3LrAvVyeSA
Simo, majd a jobban sikerült képeket átdobhatnád ímélben (címet adatlapomon találsz). Köszi.
Mocskosul jó volt csütörtökön az E ring , monjduk úgy éreztem magamat utána mint akit agyonvertek de akkor is megérte , Balu meg még haza is jött utána
dobok fel egy két képet meg linket
www.youtube.com/watch?v=ekAv9S...
www.youtube.com/watch?v=NCCFJV
...
A te mocidat láthattam a Dunakaputéri fagyizónál?
hallottam hírét milyen óvatosan vezetett vissza