Én csak írtam mert láttam...arról meg hogy mi silány és mi nem, sztem felesleges vitázni.Lehet, hogy valakinek csak az a jó, vagy arra telik...
De van pár dolog, amit jól ki lehet fogni ilyen helyeken is....esőruha, tanktáska, akkumulátor töltő, stb...
Ugyan, nem kell engem "nem irigyelni" Már kinőttem abból, hogy wc-re is motorral menjek.Ma úgyis gp-nézés, pihenés, relaxálás van, úgyhogy kocsiba sem ülök....jövő vasárnap meg kimotorozom magam a ringen és utána 2 hétig motort sem akarok látni.
Talma egyelőre a második helyen. Illetve most már csak a negyedik...
Hi! Köszi az infot, de az én motorom a garázsban áll, várja, hogy majd jövő vasárnap utánfutón elguruljon a Pannonia ringre és ott majd kitombolja magát!
Autóval meg nem tekerünk....
Szóval csak óvatosan Mindenki!
Jut eszembe, ha valakit érdekel, tegnap véletlenül voltam egy "Lindi"-ben (Lidl ) vannak motoros cuccok....jet bukók, motoros beszélgetőszettek.Ha valakit érdekel...
Téged most nem is vártalak
Sorszámot kell húzni
Ez a hét nem jó,meg utána se,de neked még azután sem
Na jó hétvégén többször ráérek,de csak azért mert hátha kell a spanifer a KAWÁMAT hazahozni
dh jelentkezik *vétel* majd jövő hétre marad amikor kimegyek.lehet bogyeszékkal együtt vagy fasztuggya.megint 5 millió helyre kell elmennem dh kiszáll *vétel*
Achtung!
Bogyót várják az információs pultnál,ismétlem Bogyót várják az információs pultnál!
Keress meg emilbe,lehet holnap du-ra már jó lesz a fuvar
Adatlapomon ott van asszem.
Részletek kellenek hogy honnan,meg hogy jó-e neki az akármikor
Két képen vagy Bogyesz!A másikon meg Magyar csákós ruciba. Egyébként meg le vadászni sem lehetett mert le se száltál a vasról meg mindig csimpaszkodott rajtad 4-5-6 gyerek.
Azokból kaptunk mi is,ingyen osztogatták a pógármesteri hivatalba a munkanélküli(/kerülők)nek
2m-es darabokban 600 kiló sín elfér benne,meg egy kis kábel a tetejére
én meg kocsiban félek,na.
meg hát komoly agyműveletet igényelt kiszámolni hogy ha a légellenállásra fordított teljesítményből maradt 5 Le gyorsítani,akkor a fennmaradó 3km üres szakasz elég lesz-e a swift leelőzésére
De van pár dolog, amit jól ki lehet fogni ilyen helyeken is....esőruha, tanktáska, akkumulátor töltő, stb...