Na a bodzázást azéé még csinyájja a kicsiny család. Reggel elmennek lomiba,aztán ha hazajöttem megyünk bodzázni. Kell a pééz az új kocsira. Most én is olyan merci S600 lorinsert akarok mint a helyieknek van.
ha időbe hazaérek,akkor igen. Reggel van egy kis dolgom (be kell ugranom leköszörülni egy-két hegesztést,amit a sanyi elbaszott),aztán ha haza érek időbe,akkor megyek.
De jelenleg igen,csak furcsa volt régen mikor az enduros skillekkel megáldott etz után jött az nsr talaj+2centis hasmagassággal
Na de nem sokáig fog járni a szátok,összejön a bodzapénz aztán olyan szemfényvesztőt veszek hogy 1 körön 2-t verek rátok.Kivételnek persze itt vagy te,mert még az utcára sem mersz kijönni(na azért ennek örülök,eggyel kevesebb veszélyforrás )
akkor biztos nem ti voltatok mer és 5 órakor indultam el ithonrol
az ut tényleg elég poros meg sáros volt ott a szerpentinen de csak az ajján, fönt már simán elmentem minden kanyarba 80-al
majd amikor olyan motorod lesz hogy a 10centis padkára harmadszorra sem tudsz felmenni mert felhasal az idom,akkor mond utcai motorosoknak hogy nem nehéz
egyszere ketten pereceltek.
amúgy meg elég sokan rajtuk kívül is..
én ma kimaradtam a szórásból.
csórikáim............
nem csoda ha már lusta vagy bodzázni
Mi ez,endurance rajt?
én is szoktam menni arra de még nem futottunk öszze
holnap mentek a bakonyba?
Na de nem sokáig fog járni a szátok,összejön a bodzapénz aztán olyan szemfényvesztőt veszek hogy 1 körön 2-t verek rátok.Kivételnek persze itt vagy te,mert még az utcára sem mersz kijönni(na azért ennek örülök,eggyel kevesebb veszélyforrás )
De te meg mit hápogsz,nincs is motorod! Nem mindegy neked mekkora a zsámoly?
az ut tényleg elég poros meg sáros volt ott a szerpentinen de csak az ajján, fönt már simán elmentem minden kanyarba 80-al