Csáó
hát egész jól matekom 5-ös lett meg angolom is a többit leszarom igazándiból csak most meg tanulom azokat a mocsok tételeet de nagyon sok van még
motorozásra gondolsz? mármint hogy kipróbálnád a "zőccséget"? lehet róla szó
milyen motort tervezel amúgy, mégis kawa lesz?
Báássszkííííííí,ez ám a királyság! Hallod more,tik tudtok ám ééni! Nekünk el kell mennyünk a rétre a bodzáéé,tik meg a nppaliba szeditek a tv elött ülve!
Gyere csak bolháskacsa, úgyis kell majd aki a lemaradtokat ôsszeszedi...
Mellesleg szóltam a srácnak, mondta, hoz neked 190-es gumit.
na lépek lottózóba
csá
Hát more,hallod,ha tovább emelkedik a víz még a végén fürdenem kell Úgyhogy itt a világvége
Ma már direkt nem megyek le az emeletről,nehogy engem hirtelen meglepjen itt az áradat.
Így kénytelen vagyok a szobámba szedni a bodzát.hozza az ár tövestől a bokrot,én meg elkapom oszt leszedegetem róla.
Nehogy mán kiessek a munkábul a devla rúgja meg
Volt ahol nálunk is a csicskáknak úgy kellett beúszni a bokrokhoz,mert tudod a mi fajtánk kicsit fél a víztől. Gondolom hogy nektek most ez mekkora lelki traumát okoz,hogy mindenhol víz van körülöttetek. Szerintem majd perejjétek be az államot,aztáá meg maj mennyetek straszburgba az ombuccmanhóó,hogy mijjen rasszistákok ezek az árvizek hogy így fenyegetnek titeket!
hát egész jól matekom 5-ös lett meg angolom is a többit leszarom igazándiból csak most meg tanulom azokat a mocsok tételeet de nagyon sok van még
motorozásra gondolsz? mármint hogy kipróbálnád a "zőccséget"? lehet róla szó
milyen motort tervezel amúgy, mégis kawa lesz?