tömítést tudsz vágni klingeritből vagy rajzlapból vagy vastagabb kartonpapírból mondjuk mappapapírból teljesen tökéletes max megkened 1 kis zsírral vagy blokktömítővel és kész dekni mijen kéne nekem van pár deknim amit nem tudok használni
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Nemtudom jelado vagy gyujtotekercs vagy cdi ! Nézd meg a cstlakozásokat meg a leállìto gombot is vagy mérj rà a gyujtás felőli kàbelekre ha 30ohm körül mérsz akkor javitás vagy csere, nekem is most tekerték ujra a gyujtotekercset
Üdv!
Vettem egy HX 125 LC-t és szükségem lenne első rajtszámtáblára, idomokra, blokkalkatrészekre, illetve bármilyen, a típushoz való alkatrész érdekel.
Olyan kérdésem lenne hogy elkezdek önindítózni és az elő 15-20 fordulatnál van szikrám és utánna nincs mi lehet a hiba ( Gilera SP02 fekete CDI)
Köszi a választ amugy betudtam kötni :D
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha tud valaki segíteni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nektek a karbis runner 50-be (dellorto 17,5-es karbival) mekkora főfúvókát használtok, amivel jó is. Sajnos az enyémbe kicsi ami van (66). Jó lenne tudni, hogy kb. mekkorát vegyek bele.
Tudna-e valaki segíteni, van egy 2005-ös évjáratú Gilera Stalker 50ccm-es motorom. Az a problémám vele, hogy reggel egy rugásra indul, de 50-100 méter után leáll, újraindítom újraindul utána szintén leáll. Ez után picit várni kell és csak utána indul újra. A leállás az olyan mintha levenném a gyújtást. A benzint Shell kútról hozom bele.
szerintem az is lehet baj mivel a membránok helyettesítik a szelepeket szerezz bele bontottat is akár nem lehet valami drága
keresd francia1 nevű usert én is tőle szoktam venni a dolgokat
illetve a karbit is nézd meg ha van rá lehetőség cseréld ki valaki másik haverével nálam is ez volt a gond az első motoromnál kicseréltük a karbit és mintha semmi baja nem lett volna
Gilera Runner-nek (50, 2004) mekkora a felni mérete (felnik méretei)?
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
06304053450
Vettem egy HX 125 LC-t és szükségem lenne első rajtszámtáblára, idomokra, blokkalkatrészekre, illetve bármilyen, a típushoz való alkatrész érdekel.
Köszi a választ amugy betudtam kötni :D
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha tud valaki segíteni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nektek a karbis runner 50-be (dellorto 17,5-es karbival) mekkora főfúvókát használtok, amivel jó is. Sajnos az enyémbe kicsi ami van (66). Jó lenne tudni, hogy kb. mekkorát vegyek bele.
Tudna-e valaki segíteni, van egy 2005-ös évjáratú Gilera Stalker 50ccm-es motorom. Az a problémám vele, hogy reggel egy rugásra indul, de 50-100 méter után leáll, újraindítom újraindul utána szintén leáll. Ez után picit várni kell és csak utána indul újra. A leállás az olyan mintha levenném a gyújtást. A benzint Shell kútról hozom bele.
Előre is köszi
tel:06307316232
Ha valakinek lenne karbis 50-es runnerbe való olcsón eladó hőgombája az legyen szíves szóljon.
Gilera Runner,Aprilia,Vespa,Piaggio Kymco,Malaguti motorok bontásban.
06703207334
bonto.hu
Fesz szabályozó 3
Önindító 4
keresd francia1 nevű usert én is tőle szoktam venni a dolgokat
illetve a karbit is nézd meg ha van rá lehetőség cseréld ki valaki másik haverével nálam is ez volt a gond az első motoromnál kicseréltük a karbit és mintha semmi baja nem lett volna
én itt kezdeném