Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
XR2-es Gépem valami oknál fogva úgy döntött hogy nem hajlandó felpörögni :( Alaplapot, gyújtás elektronikát karburátort is cseréltem már és még mindig nem hajlandó felpörögni! (pöcre indul, van alapjárat, de fél gáz után el kezd dödögni.)
HELP! Segítsen aki tud!
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
hy nekem is ilyen van agip 10w40 megy bele a starternél meg lehet hogy le van merülve/szar az akku és nem tudja meghajtatni az indítómotort próbaként köss rá egy sima autóaksit ha azzal müköd akkor akku csere!
az összes gilerának ugyan az a blokkja és az elektronikája csak a krosszoké más!
de küldök csak neked egy linket:user manual
ha esetleg valami gond van nyugottan kérdezz segítünk
Ja és üdv a klubb-ban
Sziasztok!
Szereztem egy Gilera RRT Nebraska motort ami sajnos elég ramaty állapotban van és erről lenne pár kérdésem.
Milyen olaj kell a hajtóműbe? Sima mezei 10w40 motorolaj vagy hykomol 80w90?
A gondom az, hogy csúszik a kuplungom ( szerintem ), induláskor ilyen karistoló hangot ad ki illetve néha menet közben is, holtjátékot pedig nem tudok beállítani, nincs holtjáték (persze ez is csak szerintem, nem vagyok motorszerelő). Mi okozhatja ezt a hibát illetve ha csúszik a kuplung mivel tudom orvosolni?
Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy az önindítónál mi okozhatja azt a hibát, hogy mikor indítóznék csak egy hangos kattanás van és annyi, az is az ülés alól jön? Van ehhez a motorhoz valakinek kapcsolási rajza? Az üzemanyagszintmérő nem mér pedig minden a helyén van, sőt úgy emlékszem, hogy mért benne, üreset nem jelzi, hőfokmérő sem jó benne pedig a gomba, és a tankban az elektronika benne van. A lámpák egyébként szerencsére működnek, és a motor berúgva pöcc röffös...
Gilera Runner 200-ashoz keresek 250mm-es nagy első féktárcsát.
Akinek van eladó vagy tudja hol lehet kapni írjon! A régin a szegecselés kikopott. Átalakítom van.
2012-2013as motorgumik eladóak.
Bármilyen fajta és méret.