Nekem van egy komplett Gilera 125 blokkom, gyújtással egy gokartban. Jó állapotú, pöccre indul. Hívj fel és megbeszéljük.
Elérhetőségem az adatlapomon.
Sziasztok!
Gilera DNA 100ccm alatti motort keresek. Budapesti vagyok. Szállítani nem tudok, ezért ha nem Budapesten lenne a motor, segítened kell a szállításban.
Tel.: +36303566941
mail.: romolusbp@gmail.com
Sziasztok.
Segitségeteket kérnem.
Adott egy Gilera Stalker robogó.
Mostanság elég nehezen indul es ha beindul akkor jár egy ideig de leáll mintha levennem a gyujtást róla.. Akkor ki a gyertya megkefelem(felmelegitettem, kiegettem már 2x) tekertetem elkapja beindul jó jár egyideig es mikor elvinnem egy probakorre kb 500m mulva lerobban semmi eletjel semmi nem segit.. Pihen egy kicsit gyertya puculás karbi állitgatás aztan beindul de mindig oda lyukadunk ki hogy a motor lerobban.
Amit eddig csinaltam cseréltem.
-karbi legszürő tisztitas
-kompresszió mérés az jó nála
-tekercs, lendkerék tisztitása
- cdi, gyujtókábel, gyertya csere
-vákuumos benzincsap csere
Valakinek valami ötlet mi lehetne a problémája.
(Csak azert irok mielott leszolna valaki mivel a kornyeken nincs egy ertelmes szerelo ami ertelmes cucc kilopja belole es kicsereli gagyira ezert szeretnem magamnak javitani)
Helo fekete motoplat cdit és gyujtás állórészt keresek az sem baj ha csak jeladó tekercs van valakinek de ésszerű áron 0630 346 62 49 csörgess meg visszahívlak!
sziasztok! van egy .> gilera rx arizonám amiröl a hengert lehuztam gyürüzés miatt , hengeren vanak kopásnyomok ,blokja tökéletes ,kerekek ,váz joálapotban kisebb hiányoságai vanak , egyben elvihetö megegyezés szerint .....
Gilera DNA-ba keresnék komplett blokkot, lehet henger, dugó hibás is! Vizes Piaggio Hi-PER2-es blokk ha jól tudom.
Köszi!
Nekem van egy komplett Gilera 125 blokkom, gyújtással egy gokartban. Jó állapotú, pöccre indul. Hívj fel és megbeszéljük.
Elérhetőségem az adatlapomon.
Minden jót!
Elérhetőség:
toth.peter1810@gmail.com
Gilera DNA 100ccm alatti motort keresek. Budapesti vagyok. Szállítani nem tudok, ezért ha nem Budapesten lenne a motor, segítened kell a szállításban.
Tel.: +36303566941
mail.: romolusbp@gmail.com
Segitségeteket kérnem.
Adott egy Gilera Stalker robogó.
Mostanság elég nehezen indul es ha beindul akkor jár egy ideig de leáll mintha levennem a gyujtást róla.. Akkor ki a gyertya megkefelem(felmelegitettem, kiegettem már 2x) tekertetem elkapja beindul jó jár egyideig es mikor elvinnem egy probakorre kb 500m mulva lerobban semmi eletjel semmi nem segit.. Pihen egy kicsit gyertya puculás karbi állitgatás aztan beindul de mindig oda lyukadunk ki hogy a motor lerobban.
Amit eddig csinaltam cseréltem.
-karbi legszürő tisztitas
-kompresszió mérés az jó nála
-tekercs, lendkerék tisztitása
- cdi, gyujtókábel, gyertya csere
-vákuumos benzincsap csere
Valakinek valami ötlet mi lehetne a problémája.
(Csak azert irok mielott leszolna valaki mivel a kornyeken nincs egy ertelmes szerelo ami ertelmes cucc kilopja belole es kicsereli gagyira ezert szeretnem magamnak javitani)
Köszönöm.
Gilera Rc 250-hez keresek lendkereket :) eltört benne a mágnes. Ha valakinek lenne elfekvöben. :)
honda4022@gmail.com
06204822625
www.bmotor.hu
Egyben nem eladó!
20/482-2625
honda4022@gmail.com
https://www.bmotor.hu/runner-50-06-tol
A honlapon már sok minden fent van belőle....
Köszönöm!
Nem tudjátok hogy melyik Gilera-hoz való?
Köszi
Eladnám a gokartozásból megmaradt dolgaim...
Van sokkal több motorikus dolog is ,nemcsak a képeken látható...
200-as blokk hibátlan hengerrel,dugóval. Önindítóval,membrán szívócsonk ranja... gyújtás nincs .... : egybe65.000 Ft ...
160-as Malossi henger szép nicasillal és egy 10 üzemórás Malossi dugattyúval... : 45.000 Ft
honda4022@gmail.com
20/482-2625