Nem tudom próbáltad-e már 450-es krosszal...nem enduróval...a cikk.cakk dolgot...Nekem fényévekkel könnyebb a 2 T enduróval...Finoman adagolható...nem böffen le...nem agressziv...könnyü...stb..Sajnos nem volt meg a 100 km...csak 80..mert jött az esö...és kabát nélkül...nem volt az igazi...De nem vett ki ugy a ktm..mint a yamaha...egész jól birtam...csak kicsit vagyok fáradt...ha jó idö lenne...de nem lesz...holnap is mennék...Az elözö motorral ilyenkor 2-3 napig nem éreztem az eröt magamban...hogy kivánnám ujra...
Pláne...hogy 2 T-vel...ez lesz az elsö komolyabb túra...Eddig csak egy keveset mentem vele..hogy mégis milyen..a 4 T után..Az elsö benyomás nagyon jó volt...föleg kis csiki-csukikban...és a krossz után..ami nagyon tetszett...hogy sokkal jobban fog a gumi az oldalazókban...és olyan a 4T után...mintha egy zsák cementet levettek volna a tankról...Sokkal finomabb..kezelhetöbb...nem melegszik el...mint egy bicikli olyan ..tudom rakni ahova kell....
Nem tudom ki hogy érzi....Mi holnap gurulunk egy kis kanyart...olyan 100 km-ert igy kezdésnek...Remélem vasárnap talpra birok majd állni...Még nem teljes a csapat...csak 5-en leszünk..3 ktm...2 gas-gas...
Aaaz..ilyenert en sem kell messzi menjek,itt par negyzetkilometeren lezavarnam a motor tologatast,a legnagyobb baj az ocska gumikon valo karomkodas hianyozna :))))))
https://m.facebook.com/story.p...
Jó mocsok terep...