Vilagon egyedulallo tulajdonsag..vesz a mokus egy betat vagy gg t vagy serkot. Onnantol kezdve idot szakit a ktm.figyelgetesere .analizalasara. elemzesere. Ostoba kepek szerkesztesere. Szamomra teljesen erthetetlen..minek? Baszakszik bujja a netet . Nemhogy orulne anbak amit vett. Bizonygatja hogy a masik szar.
Nem Feri rajongás van. http://youtu.be/4YZ1nJxPY6M
Itt az ember akinél voltak ezek a képek, mellesleg itt vannak a hibái is ebben a videoban a Betanak. Amugy ha Shercorol tettem volna ki vmit akkor Miksi rajongó lennék? Hogy van ez itt felétek? :D
A Beta lentről is jól megy kifejezetten jól reagál a gázra fent se fogy el, pedig a gyengébbik programon mentem. Ne a motort bántsátok látatlanba. A 350 4t az már puhányabb.
nah csumi,
azert a beszamoloja vegen csak megkoszonte az okr ktm-nek szoval azert annyira szar nem lehetett a gep. de azert ezt a 125os dt powert azert te se gondolhatod komolyan
Ez a tpi zés kisertetiesen hasonlit orban migransozasara. Jonnek a migransok. Soros. Ha enyire tudod. Miert nem adtal.neki egyet a csoda motorbol a vb re?? Elotte par hettel .hogy kiismerje. Boldog boldogtalant raultetsz de egy rendes motorsnak nem ajanlottad fol . Markenting 1 es.
Szegény srác....mennyi balszerencse érte ....Két napja...meg le is lett cigányozva....(velünk együtt...).. ,,de ahogy néztem a mezönyt...az indulók 99%-a is..
Ahhh, mar vartam mikor erunk el odaig hogy a motor volt a szar
Azon csodalkozom hogy nem rogton az elso hozzaszolasnal jott mar ki! Legyunk pozitivak: ezzel latszik hogy Ferenc fejlodik! Igaz lassan, de fejlodik
Sokan nem csak a motorozasokat szeretik hanem a turakat is...ime a mult hetvegi tura kepekbe videokban,Isten Szeke nevezetu hegyre ami a keleti karpatokban Marosheviz es Marosvasarhely kozott van a kelemen havasokhoz tartozo hegyvonultaban...
Telen kisse felre eso taly de meg van a vadsaga.Most sajna az idojaras az utolso pillanatig jo volt,de kibaszott velunk a felmelegedes igy kenytelenek voltunk a vizes hoval szenvedni mert suppedos volt es nem birtunk a ho tetejen jarni..1Km/1 ora szenvedeses menet volt,ahol sajna elso nap 1,5km a csucs elott kellett taborozzunk mert nem birtam mar tovabb elol torni az utat es a ket combom 6 ora menet utan besokalt es bedurrant.Estere a tuzifa hordasa is kihivassa valt foleg 1m hoban...az esti tuz es zene mindenki moraljat emelte a nagy faradsagban.A turazok noi tagjai kibaszottul jol birtak es elveztek az egeszet,habar nekuk is meg volt a hatizsakjuk es feladatuk.Az ejszaka jol es melegben telt a jobbacska halozsakoknak is koszonhetoen de telen minel kiseb egy sator annal melegebb.....na tovabb nem szaporitom a sorokat.,..kukk bele https://photos.app.goo.gl/pxBh...
Rossz helyre másoltad be.... A vicc topikban jobb környezetben lenne. Tényleg nem rosszindulatból kérdezem,de miért kell ez neked? Nyilvánvaló hogy vannak akik kedvelnek,de az sem ritka hogy mások csak jókat derülnek a megnyilvánulásaidon. Miért bizonygatod hogy Te aztán merő jóindulat,és tudás vagy egy olyan szegmensben ahol mások is tisztában vannak a "sport" fogalmával.... Miből gondolod úgy hogy Neked kell folyton megmondani a tutit,és aki nem így gondolja az sötétben toporog... Reklám? Üzlet?Ismertség? Mindegy is... Te tudod. Mutass irányt továbbra is. Csak ne itt.
Itt az ember akinél voltak ezek a képek, mellesleg itt vannak a hibái is ebben a videoban a Betanak. Amugy ha Shercorol tettem volna ki vmit akkor Miksi rajongó lennék? Hogy van ez itt felétek? :D
azert a beszamoloja vegen csak megkoszonte az okr ktm-nek szoval azert annyira szar nem lehetett a gep. de azert ezt a 125os dt powert azert te se gondolhatod komolyan
Azon csodalkozom hogy nem rogton az elso hozzaszolasnal jott mar ki! Legyunk pozitivak: ezzel latszik hogy Ferenc fejlodik! Igaz lassan, de fejlodik
Telen kisse felre eso taly de meg van a vadsaga.Most sajna az idojaras az utolso pillanatig jo volt,de kibaszott velunk a felmelegedes igy kenytelenek voltunk a vizes hoval szenvedni mert suppedos volt es nem birtunk a ho tetejen jarni..1Km/1 ora szenvedeses menet volt,ahol sajna elso nap 1,5km a csucs elott kellett taborozzunk mert nem birtam mar tovabb elol torni az utat es a ket combom 6 ora menet utan besokalt es bedurrant.Estere a tuzifa hordasa is kihivassa valt foleg 1m hoban...az esti tuz es zene mindenki moraljat emelte a nagy faradsagban.A turazok noi tagjai kibaszottul jol birtak es elveztek az egeszet,habar nekuk is meg volt a hatizsakjuk es feladatuk.Az ejszaka jol es melegben telt a jobbacska halozsakoknak is koszonhetoen de telen minel kiseb egy sator annal melegebb.....na tovabb nem szaporitom a sorokat.,..kukk bele
https://photos.app.goo.gl/pxBh...
Ui. Az önfrankózás kétélű fegyver.
Bocs ha sértésnek véled.. Nem az!