Tudom,hogy profik meg minden,de én könyökvédő nélkül nem mernék motorozni ilyen sziklás helyen (sem)
Eddig kétszer , annak köszönhetően nem robbant fel a könyököm.
Mondjuk a másodikra már nyilván nem került volna sor
Ezek a retek gasgassal milyen jol motoroznak a sok bajnok motor kozott...ugyesen csinalja.Egy szuper terep szerintem,jo puha allagu gumival megy az ilyen jool.
Sziasztok. Olyan problémám van hogy gasgas fse 450 szakit keresek aki dr ennek a típusának. Mivel ügye kicsit balhés motor. Esztergom Tatabánya Érd környéken valami jó szerelő
Köszönöm
Sok a kulombseg 250 es 250 kozott de a serkonak a 250 ese nagyon jol megy,sokkal jobban mindt a ktm 250 ese..probaltam 250 tpit is de az harmat volt a serko mellettMinden masabb de az osszhang ha jo motoros vagy akkor szuper.igenyli is a tudast es ha tudod kezelni akkor bazi jo motorra valik.
Aztan hagy menjen. En is mennek Mexicoba, biztos jo lehet a tengerpartja, mondjuk a kozbiztonsag annyira mar nem.
Orulni kell neki ha valaki eljut ilyen helyekre. Legalabb nem a karomkodas es a KTM fikazas ment. Mondom hogy fejlodik Ferenc testver
Morogjon a GasGas.... :)
Eddig kétszer , annak köszönhetően nem robbant fel a könyököm.
Mondjuk a másodikra már nyilván nem került volna sor
Milyen jó terep....
Köszönöm
Orulni kell neki ha valaki eljut ilyen helyekre. Legalabb nem a karomkodas es a KTM fikazas ment. Mondom hogy fejlodik Ferenc testver