Be írhat magának egy 5-öst a Gerecse motor és a GASGAS. Gariba cserélték az alul méretezett akksit ami az én és barátom '18-as EC300-ában volt. Még a futár költségét sem kellett meg fizetnünk, ami azért nem magától értetődő gesztus a Gerecse részéről.
Jó eséllyel el is dölt , hol vásárololunk és milyen márkát a következő új EC motor vásárlásakor.
A mindkét motor pöcre indult, az indító motor meg torpanása nélkül.
Nekem a médium volt. Szárazba fákon kövön kibaszott jó, de ahogy nedvességet látott, nem kellett vele menni sehová. Gyakorlatilag rajtam röhögött a csapat többi tagja. Nem sárba...!!! Csak nedves volt az oldal.. Mitas szimpla vagy dupla zöld csíkkal, klasszisokkal jobb.. Szerintem..
Elvileg készülünk, de rosszab idő lesz mint amit igérnek. Így necces. A térdembe nincs szalag,így nem eröltetem. De ha mennek a fiúk,itthon nem maradok.
motorszállítót béreltem párszor,és olyan stabil,hogy ha a ft fele olyan lenne nem itt tartanánk,nekem bevált,csak egy motorszállító nekem
luxus,egy normál futóra azért könnyebben felrakok 4-5 zsák cementet,vagy mosógépet stb..ha úgyvan
cserébe tudod menteni a barátaid lerobbant kocsijait is :-) Régebben vittem kicsi, direkt motoros utánfutón sportmotort de már nem tenném. Borulékony út közben tud sérülni a motor. Csak kisbuszban vinném a sajátomat.
Sziasztok.mi az utánfutó méret amire,átalakítva 3 motort fel lehet rakni?
az átalakítás alatt,arra gondolok,hogy az elejébe a "bicikli tárolós" vasat beleszerkesztem...
Én próbàltam a közepes és a kemény keveréket. Veheted jó gumi. Szerintem a közepest vedd először. Nekem most a kemény van ....vàrom hogy kopjon , de nem nagyon kopik. A könnyü motoromhoz, és a kis súlyomhoz a közepes gumi jobban passzol. A haverok is mennek gibsonnal, senki nem panaszkodott.
Hali mindenki.
Egyik baratom most akar Gibson 7.1 soft gumit venni es lehet betarsulnek hozza csak nem nagyon ismerem ezt a gumit! Aki hasznalt mar ilyet leirna a tapasztalatat ezzel kapcsolatban? Romanba jarunk endurozni igy elegge vegyes hasznalatra kellene sziklas saras szaraz.
Latszik nem sokat volt tpi-d,hogy kovetkeztetni tudjal ..2 gazkabele van es nem 4T..mi az?
Igy videorol nezve eleg gyengen adja elo a patakozast,pedig a vilag eggyik legjobb superendurosa
Csavo nem szar aki.utana megy. Dolgozik elol rendesen ez meg ott van a seggebe. Nem birtam.kinezni ez tpi? Vagy matrica ott az olajbeontonel? Fasza kus arbiretumba veretnek.
Be írhat magának egy 5-öst a Gerecse motor és a GASGAS. Gariba cserélték az alul méretezett akksit ami az én és barátom '18-as EC300-ában volt. Még a futár költségét sem kellett meg fizetnünk, ami azért nem magától értetődő gesztus a Gerecse részéről.
Jó eséllyel el is dölt , hol vásárololunk és milyen márkát a következő új EC motor vásárlásakor.
A mindkét motor pöcre indult, az indító motor meg torpanása nélkül.
Köszönjük!
http://youtu.be/2_rexFO-jz4
A végén milyen jó az a épitett pàlya. Mint régen a tetemcross,csak több az enduró akadàly.
luxus,egy normál futóra azért könnyebben felrakok 4-5 zsák cementet,vagy mosógépet stb..ha úgyvan
az átalakítás alatt,arra gondolok,hogy az elejébe a "bicikli tárolós" vasat beleszerkesztem...
Egyik baratom most akar Gibson 7.1 soft gumit venni es lehet betarsulnek hozza csak nem nagyon ismerem ezt a gumit! Aki hasznalt mar ilyet leirna a tapasztalatat ezzel kapcsolatban? Romanba jarunk endurozni igy elegge vegyes hasznalatra kellene sziklas saras szaraz.
Igy videorol nezve eleg gyengen adja elo a patakozast,pedig a vilag eggyik legjobb superendurosa
Nekem is 2T motorolaj van benne, amit a benyába öntök, kb 200 üzemórája, ilyen jellegű gondom még nem volt vele, 1dl mennyiség,
nálam gasgas nem KTM.