Sanya..
örülök írásodnak.. és én is igy látom...takarodjon innen az összes akinek nincs gaszgasza...
Madrián...
Frencsi nélkül olyan lenne, mint a kutyaszar hányás nélkül...
legutóbb is kint találkoztunk Budán túljövőkkel...és egybpl le akartam informálni mekkora hárdendúrósok..
és egyben voltam biztos.. aki hardozik az mindenki legalább hallott irigyzsirtévémirígyről...
és láss csodát mikor kérdeztem egyből képben voltak... hú iz hí...ki is ő
mondjuk ők sem a kedves oldali véleménnyel voltk róla de az mind1.. lényeg hirből már hallottak róla.. tehát.. igazi hárd de endúrósok ők is...
Ez lehet az uj 2020 teszt motor. Tàn visszalépnek az alapokhoz. Fa/szén tüzelésű lesz a következő kiadàs. Nem.merik.még az injektorost bedobni a mélyvízbe....itt az volt a baj hogy picit vizes volt a szén
..mi egy masikat làttunk egy feljaroban. Az elöl köpte a gőzt. Eleg keserves hangok jottek belőlle. Mint ami szivesebven maradna a depóban totalgeneralra.
https://www.instagram.com/p/Bl...
Itt láthatjuk hogy miért nem csípték meg a szúnyogok a versenyzőket a romaniacs alatt.
Michell Bosi Kedvenc száma..?? "Megy a gőzös, megy a gőzös, kanizsára,,.. (Megvan ?)
Mindig is ilyen volt a fórum, csak régebben Kicsit több embernek volt Gas Gas a csapatból. Én már gondoltam rá hogy csinálnék egy "Zsírferi mentes" topikot, de bevallom hogy fogalmam nincs hogy lehet.
Sziasztok.
Kb. 5 hónapja olvasom ez a topikot,és 2 hónapja van egy ’18-as EC300-am, amivel gyűjtöm a tapasztalatokat az offroad motorozás téren. (Jó móka.)
Az elmúlt 5 hónapban a leírt szavak számához viszonyítva kb.0,1% a Gasgashoz kapcsolódó szavak száma.
A Beta azt látom nagyon megy, meg vagytok páran akik chat-teltek. Miért nem nyitok ehhez saját topikot? Azt is szívesen olvasnám, és talán a Gasgas topic is a márkaval kapcsolatos tartalmakkal bővülne.
Persze hogy nem. Szerintem nagy része azt se tudja miaz. ... Pelda..... Idősebb Borka fater. Jo nev a motoros életben. Tavaj srac tavasszal előhozott egy friss 18 as piroskatica 300 ast. Egy edzesre. A fater percekig nezegette mi a rosseb ez. Még nem.làtott előtte. Ezt 2017 ben. Igaz mx ben mozog fater. Es ez mx edzes volt. Egyebkent ott miert nem terjeszkedik a marka? Ott azert hamar kibukik ha valami nem stimmel. Fordulat. Tempo. Ugrók. Fékek. És a sallang.
http://www.gerecsemotor.hu/?gc...
Sanya..
örülök írásodnak.. és én is igy látom...takarodjon innen az összes akinek nincs gaszgasza...
Madrián...
Frencsi nélkül olyan lenne, mint a kutyaszar hányás nélkül...
legutóbb is kint találkoztunk Budán túljövőkkel...és egybpl le akartam informálni mekkora hárdendúrósok..
és egyben voltam biztos.. aki hardozik az mindenki legalább hallott irigyzsirtévémirígyről...
és láss csodát mikor kérdeztem egyből képben voltak... hú iz hí...ki is ő
mondjuk ők sem a kedves oldali véleménnyel voltk róla de az mind1.. lényeg hirből már hallottak róla.. tehát.. igazi hárd de endúrósok ők is...
..mi egy masikat làttunk egy feljaroban. Az elöl köpte a gőzt. Eleg keserves hangok jottek belőlle. Mint ami szivesebven maradna a depóban totalgeneralra.
Itt láthatjuk hogy miért nem csípték meg a szúnyogok a versenyzőket a romaniacs alatt.
Michell Bosi Kedvenc száma..?? "Megy a gőzös, megy a gőzös, kanizsára,,.. (Megvan ?)
Ez nagy százalékban tiszta gasgas, rengeteg infóval (angol nyelven)
Kb. 5 hónapja olvasom ez a topikot,és 2 hónapja van egy ’18-as EC300-am, amivel gyűjtöm a tapasztalatokat az offroad motorozás téren. (Jó móka.)
Az elmúlt 5 hónapban a leírt szavak számához viszonyítva kb.0,1% a Gasgashoz kapcsolódó szavak száma.
A Beta azt látom nagyon megy, meg vagytok páran akik chat-teltek. Miért nem nyitok ehhez saját topikot? Azt is szívesen olvasnám, és talán a Gasgas topic is a márkaval kapcsolatos tartalmakkal bővülne.
???
Zsolti...elnézést kerék.. akkor nem jó láttam..akkor a szerkó után nem béta volt a z élen hanem egy kártéjem
ezt hogy az Ikonom beteg lett..elfogad6om..de akkor a Tadeusz az utána végzett.. az akkor fél fokkal magasabb lázzal lehetett??
az a főtengely szimering..az ... elég gáz..
amúgy ez tényleg érdekes.. a ktm sem a szerkó sem fikáz senkit....ez ahogy látjuk olyan irígymirigy zsirmirigytéma