Köszi az infókat és a segítséget, közben elindulni látszik a folyamat, az okmányiroda fogja küldeni a határozatot, csak ülnek rajta egy darabig, mielőtt kinyomtatják a papírt...
Kicsit felesleges el van bonyolítva a folyamat azzal, hogy a rendőr elveszi a forgalmit
2008 -2016 ig csak az öninditó volt rossz.........De azért szerette mindenki. 2018 ra ez a lista ......hosszabb lett.....Úgy is mondhatnàm.....öngólt rugott a ktm.....
- Halló! Sarki Pizza?
- Nem Uram, ez Google Pizza!
- Óh, bocsánat, akkor rossz számot hívtam...
- Nem Uram, jó számot hívott! Csak a Google megvásárolta az üzletet.
- Oké. Akkor szeretnék rendelni...
- Rendben Uram. A szokásosat?
- Hogyhogy a szokásosat? Ön ismer engem?
- Az adatbázisunk szerint a legutóbbi 12 alkalommal Ön vastag tésztájú pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és szalonnával.
- Igen, pontosan. Most is azt szeretnék...
- Uram, javasolhatnék most valami mást? Egy finom salátatálat? Jégsalátát sárgarépával, ruccolával és paradicsommal?
- Micsoda? Utálom a zöldségeket!
- Elnézést Uram, de hadd hívjam fel a figyelmét, hogy túl magas a koleszterin szintje!
- Micsoda? Ezt meg honnan veszi?
- A telefonszáma alapján be tudtuk azonosítani, és így hozzá tudunk férni az Ön orvosi laboratóriumi eredményeihez az utóbbi 7 évből.
- Oké, de akkor sem akarom a zöldségeket. Egyébként pedig ne féltsenek, mert szedek gyógyszert a koleszterin szintemre!
- Bocsánat Uram, de nem rendszeresen szedi azt a gyógyszert! A kereskedelmi adatbázisunk szerint az utóbbi 4 hónapban mindössze egyszer vásárolt egy 30 tablettás csomagot az Ön utcája végén található gyógyszertárban.
- Ugyan már, ez semmit sem bizonyít... Egy másik gyógyszertárból vásároltam a többit.
- Ne haragudjon Uram, de ez sem lehet, hiszen nem látjuk ezt a kiadást az Ön bankkártya adatbázisán.
- Készpénzzel vásároltam, nem bankkártyával.
- No de a banki elszámolásán sem látszik, hogy ennyi készpénzt felvett volna!
- Vannak más készpénzes forrásaim is!
- Na de Uram! Az adóbevallásában ez nem szerepel. Reméljük, hogy nem tagadott le valami bevételi forrást az Adóhatóság elől!?
- HAGYJON ENGEM BÉKÉN, MENJEN A FENÉBE!
- Sajnálom Uram, de remélem megérti, hogy ezeket az információkat mi kizárólag az Ön érdekében gyűjtjük és használjuk!
- ELÉG! Elegem van a Google-ból, facebook-ból, twitter-ből, whatsapp-ból és a többiből. Ki akarok szállni! Elmegyek egy lakatlan szigetre, ahol nincs Internet, kábel TV, és senki aki folyamatosan figyelne és kémkedne utánam!
- Megértem Uram! De fel kell hívjam a figyelmét, hogy ehhez előbb meg kell újítania az útlevelét, mivel az 6 héttel ezelőtt lejárt...
Na az hogy ott húzzak mindt a lobelet ...a többi is nehez amit meg csinál mert motoroztam rajta és tudom..de az hogy húzkodni.. hát martinnak a bús csápja.Minden esetre..fater úgy nyomja hogy sokan ha húznak sem tudna úgy menni felfele.
Zsír.. ott voltál..jo hogy Jarvis szájba nem vert mikor meg kérdezted hány éves
Ha a mondandómban indulatot találsz ,kérlek mutass rá!
Valóban nincs ilyenem de a "fáj" kifejezés eszembe sem jutna!
Tény,hogy egy öreg 450-em van ami köszöni szépen jól van s indul
A társaságban van mindenféle KTM s azért elég jól indulgatnak!
A rugdosásos témában meg elég jól otthon vagyok hiszen sokáig régi technikákkal kinlódtam és valóban el is fáradtam a nap végére!
De megigérem,hogy ha a jövőben megszólítalak mindenképp csak és kizárólag finom szavakat fogok használni,pl. mint a "moci"!
Ne légy naív!
Szali esete specifikus, még a hülyének is kb. 10 perc keresgetés után megvan ki az a szalajtós, mivel régebben leírta, amikor felkapta a vizet valamire, van egy rakat hirdetése, telefonszámmal, versenyeredmények névvel, stb.
Másokat se túl bonyolult megtalálni, beazonosítani leírt dolgok alapján.
Egy szakképzett hivatalos szerv informatikus vagy rosszindulatú hekker meg simán összevadássza a netről az összes dolgodat a logolt IP címek alapján, egy kis személyre szabott megfigyeléssel, szolgáltatótól begyűjtött adatból, stb.
Személyesen nem ismerek ilyet, de tuti létezik, ha nagyon akarod erre szakosodott cégek/emberektől lehet elemzést rendelni, pl. a "lokoto" mögött megbújó ember összes neten fellelhető adatát, mikor mit böngészett az interneten, személyes adatai, kapcsolatai, érdeklődései, beállítottságai, stb.
A neten nem létezik abszolult névtelenség, főleg azoknál nem, akik nem figyelnek oda rá, s csak élik a hétköznapi ember életét, a névtelenség mértéke csak attól függ, hogy ki érdeklődik utána.
Fuu de beteg vagy te ember. Ki a faszomat erdekli szerinted ? Ha ennyire hulye valaki hogy erre penzt aldoz akkor csinalja. Magy megyunk a birosagra es nevetunk mikor az ugyesz ismerteti a buncselekmenyt. Kapok egy figyelmeztetest . Vagy leultetnek. Mar el.is kepzeltem.mikor ott mutogatjak a gasgas forumot mint bizonyitekot. En meg majd azt se tudom.ki az a szalajtos. Meg a tobbi. Meg hogy egyaltalan mirol beszelnek ezek ?
Köszi az infót, nem adnak ilyet. Ők simán továbbították a forgalmit a területi okmányirodába, érdeklődjek ott címszóval elküldtek.
Még szebb a történet, a bontós nem hajlandó szóba állni velem, 1db rendszám birtokában, hiába lesz meg a forgalmi,
így mehetek ki túrni a baleset helyszínére hátha megtalálom alapon, vagy igényelhetek új rendszámot jó kis pénzért fejébe, meg várhatok rá X napot, míg legyártják, amit ráadásul utána a végleges kivonásnál azonnal vissza is adok, szimplán azért ez a szopás, hogy megszabaduljak jogszerűen a roncstól...kezdem megérteni azokat akik illegálisan leraknak roncsokat.
Biztos van olyan, aki még jobban megcumizza, mondjuk leég a kocsija, azaz esélye sincs a rendszámot olvasható formában benyújtani, igényelhet újat, csak hogy leadja...
Állambácsinál sok dolog körülményesen bonyolult...
Vigyázz mit írsz le viccből, mert a mai világbán még lesittelnek leírt viccelődés miatt, ha beperelnek rágalmazásért.
Bár lehet nem állná meg a helyét, hiába a te loginod alatt írták, senki nem tudná bizonyítani, hogy tényleg te ültél ott, amikor ez íródott,
vagy a fene tudja, ezt Gonzó jobban tudja.
Irtam.neki. azt mondta nem.beszeltetek. viszont latott a haverjaiddal sotetedes utan toltatok egy kis kordet. Szedegettetek ossze a kacatot .kopott gumikat. Kiabaltak ratok tunes. Ti meg elszaladtatok. Ezt irta.
Kicsit felesleges el van bonyolítva a folyamat azzal, hogy a rendőr elveszi a forgalmit