Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lenne ha valaki felkeltené mert azt várom hogy felébredjen és beszéljen már velem mert unatkozom..úgyhogy rajta,tessék felhíííni
hát nem lemerült a fasszopó telefonom
megy a telefon apának vigyázzá
kiscsuka veled mi van ? kinőtt a lábad már ?
ilyen is régen volt hogy én 8 órakor még ágyban vagyok és milyen jó dolog ez
endurós időre ébredtünk aki bújt aki nem megyünk.... 10-kor rajt

mindjárt jobb a kedvem

jó reggelt!
na ja...a barik lerágnának mindent de összekakilnák az egész udvart
vagy lekell nyiratni velűk...
csok béby, ha nyirni kell hát nyirni kell.
jó reggelt
a francba...fűnyírós idő van ma megint kifogtam
jo reggelt.

majd letörik , csak idő kérdése..

az meg hogy mennyit eszik, má bocs de nem tök mindegy, én pont leszarom.
nekem még sose tört le a lábtartó tartó pedig szokta vele olyanokat ugratni hogy kopognak a telók meg dobtam már neki fának sziklának stb nekem még sose tört, a fogyasztásról meg annyit h kb termeli a benzint én 2órás ec n megálok 1x tankolni de lehet h nem kéne de a biztonság kedvéért szoktam legalább pihenek egy 20másodpercet de 1órás ec nek nekiáltam 6liter bengával és maradt is a végén 3 nemtom nálad a hobby használat mit jelent de sztem elégedett leszel nekem eddig ez a legjobban fogyasztó motrom (de én magasról leszarnám hogy mennyit fogyaszt az a lényeg hogy megy mitn állat) amúgy a tankja 9,5lieres
Csá.Fogjuk rá.Majd holnap nem annyira.
szuewa kamionkai mizu ? jól vagyol?
Nem trüközz.Hop hop hop megint trükk volt
döme átmentél valahova máshova dolgozni?
Nemtudom felvideken aruljak ... miert szar ?
Nehogymá Gas Gast vegyél!
Igazi szar az összes!
Ismerősnek tűnik.
Kié?
kossz a segitseket meg egy utolso kerdes mennyit eszik verseny hasznalatnal es mennyit hobby meg kezdo kezben
egy tutti széria hibája van hogy letörik a lábtarto fűl a vázrol, de ha már meg vannak hegesztve sose lessz többet baj.
szép estét..

egy kérdés, mija rossebbnek cserélsz te olajat versenyenként.?

ennyi olajad van otthon? akkor inkább add nekem..
én verseynenként vagy ha nagyon válság van akkor 2versenyenként cserélek olajat a régebbi gg knek eltört a membránjuk bár sokaknak nem volt ezzel baj én összetörtem pár garnitúrát de ennek már vforce van úgy tudom ennek már nem oylan gyakori, mint már mondtam nagyon kezelhető jóindulatú gép ha nem vagy tapasztalt akkor finoman a gázzal nehoyg ott felejtsd a kezed mert könnyne kiál kerékre de sokkal kezesebb mint egy crossmotor én mindenkinak ajánlani tudom szerintem nagyon jó következő motorom is 300as ec lesz!
akkor nem lehet rossz gep.Ezeknek amugy lehetnek szeria hibajik ? ...nemvagyok vmi tapasztalt rider, szoval lehet hogy tul eros lenne ...amugy olajcsere meg ilyeneket mien gyakran kene benne intezni? ...vasalaskor mikre kell kulon oda figyelni? ..kossz a sok kerdesre a valaszt