Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te dög , ne röhögj
tudom , csak , játszom a hülyét
a titokzatos telefonálóról
miről van szó
mindjárt jövök megszögelem anyát
úgyis fél 9 körül hííni fog,addigra valaki adja mááá le neki az infót,ne érje meglepetés
szijjasztok
aha,lécci
húú elfelejtettem valaki most feljelent apánál....

eltelefonáltassam az összes pénzét a köcsög wamzernek ?
aha,szóval felismertél hiába bújtam napszemcsi mögé
nekem nem erőltettek semmit,nem is csináltam semmit
mert éjjel meztelenül karaokéztál valami bárban amitől elment a hangod és megfáztál mert dögrészegen nem érezted, hogy fázik a segged mikor megerőszakoltak kint a parkolóban páran....vagy nem is volt erőszak?
Az nem jó
húú ezek az anyósok...
Hát nem tudom Nekem erőltették egy darabig,aztán egyesületi ingyen moccok,majd újból önerő.A gyereknek mindene adott volt,3 új mocc minden évben,suli után edzések,ment mint a bolond,baj nem volt vele,csak az anyós ledumálta,jajj mi lesz veled ha esel,apád is sokat esett stb.Azt a gyerek maradt a gépnél,aszonta egyszer többet nem ül fel .Na, el is váltam gyorsan
jajj a vívás .......én nagy vívó voltam ...5tusáztunk aztán minden lekopott és a vívás maradt de ott nem a jobbkezeseknek állnak a zászlók...akkora király meg nem voltam .....de nem volt rossz az a pár év.......persze mellette motorozás minden szarral életre halálra...
hát szopás ez mindenképp.......erőltetni se erőltetheted.... jól el kell találni ....
mi is azért motorozunk százévesen mint a marha mert nehéz volt nekünk elérni másrészt meg nem erőltették gyerekkorban
én már olyan vagyok a nap nagy részében mint egy ázott verebentyű jön majd a takonykór,a hangom mááán elhagyott
mellette megmarad a motorozás neki meg a quadozás...meg most mááá a bicajozás
ez fegyelmet ad az biztos...meg itt olyan nincs hogy nincs vagy nem megy igazából sok lehetőség egyenlőre nincs,vívás lenne ami nem tetszik neki,focizni nem szeret,ez meg úgy látom bejön neki...majd kiforrja magát
Tsókolom Esik,nem esik,szakad nem szakad,bár alig láttam belőle valamit