Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is felvoltam nőve,de a gyerek 10 évesen azt mondta,befejezte,inkább a számítógép,pedig ugyanúgy ment má mint Én
mindenképp úgy intézzük hogy jó legyen ...
mizujs csacsika?ott is esik a zesssőőő?
gyereknek jót tesz ha csinál valamit ...le is fárad ,nevelésként is jó meg fejlődik is...bár a birkó nem kifejezetten az IQ szobahőmérséklet fölé emeléséről szólt.... de ártani nem használ ....majd amikor élsportolót akarnak csinálni a gyerekből ott kell észnél lenned merre tovább..........azt láttam sok szűlő nem nőtt fel a feladathoz
Akkor péntek du. jó lesz
a sportban vége a nyári szünetnek,ma volt a birkózóedzés Bendegúznak...hát 2 óra kemény edzés de annyira élvezik hogy csuda!heti 3 nap,jövő héttől szeptemberig minden nap
mindenhol ilyen szar idő van?
már nagyon unom,és rég volt ilyen de FÁZIK A LÁBAM!

az ám
de legalább így van aki ellenőriz ha nem számolok be mindenről
fel kéne hívni apát, hogy ti leveleztek ...
jól van csak szívom a véred .....nem baszogatásképen mondtam............de

ja meg amúgyis te tudod mire használod a paripádat
olvastam
Attól mert nem a motor hibája, azért a gépnek is meg nekem is jobb lenne egy gyengébb mocc, amit jobban ki tudok használni...szerintem
akkor nem a motorban van a hiba

szewasztok ..holnaptól elérhető leszek telefonon..... sajnos....

de majd nem veszem fel

van valahol az extrem endurónak eredménytabellája ? vagy titkos..? mondjuk ismerem a pilótákat nagyjábú....
levél
Mert engem idegesít hogy csak negyed- meg félgázok bírok prüntyögni vele...megjegyzem, szerintem ez a motornak sem tesz túl jót...
Miért baj az hogy erős a motor meséld el nekem dani?Talán versenyezni akarsz?Ha kezelhető egy motor akkor miért baj hogy erős?
Ja, pont azért vennék egy 300-ast, mert már a 250-es is fölöslegesen erős...
Kellene mi?
Jó kis megkímélt jószág. . .
És van rá kapás
nem indultam, árulom a motort vissza van épitve utcais gyárira,

pályát épitettem, a versenyen pálya biroskodtam utána estig pályát bontottam, ez volt a program.