Szép napot mindenkinek...olyan gondom van,h a csat leesik a csizmámról....meg van 1-2 ami már félig lent van.....fel lehet fogatni vagy a csizma kuka? Eseteleges megoldások?
második nap összejöttem két romániai magyar sráccal, elhivtak magukkal motorozni, aztán az első fél orában rájöttem ezek ketten gecire jol mennek fel kell kötni a gatyát... nem kicsit.
az egyik megállásnál rákérdeztem : - ti versenyeztek?
akkor derűlt ki hogy Ervin a tavalyi román enduro bajnok, Zalán pedig a román Endurocross első osztály tavalyi bajnoka volt.
na a lényeg az hogy ezek ketten bevittek egy olyan patakba, hogy majd azon lemegyűnk, lesz ami lesz alapon...
sokat mentűnk lefelé, nagy harc volt , de a végén oda értűnk egy 10-12 méteres fűggőleges vizeséshez ami ugy nézett ki mint a deltában, szűk sziklafalak oriás sziklák és leesett a viz...
sokat kűzdöttűnk az én motoromat felvittűk hárman egy vékony szikla párkányon hogy majd ott kitőrűnk,de iszonyat sok bedölt oriás fa volt meg giga sziklák,
- akkor mondta Zalán most hagyjuk abba, hagyjuk itt a motorokat és induljunk el lefelé gyalog mert már csak 2-2,5 ora van a világosbol, és majd holnap visszajövűnk segitséggel láncfűrésszel kötelekkel csigákkal.
igy is lett a motorok ott aludtak az erdöben, mi meg legyalogoltunk,1,5 ora alatt értűnk le. ott keritettek egy dáciást aki pénzért átvitt a hegyen a szállásunkra köves uton.
másnap jöttek a haverjaik, hat srác két profi hegymászo, egy triatlonos, volt egy srác aki csak kamerázott, kötelekkel, csigákkal, láncfűrésszel és elindult a csapat fel a patakon reggel 8 orakor megmenteni a motorokat, 12 ora elmult mire lehoztuk a verdákat, nem kis kaland volt....
csináltak videot ,felrakják majd a youtube-ra, nagy hire ment az egész haveri körük ezen röhögött hogy a két román bajnok, és elmebajos magyar haverjukat hegymászok hozták le az erdőből, majd ha meglesz felrakom ide a linkjét... hard enduro Redbull Romaniacs...
http://www.youtube.com/watch?v...