Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap voltak a klubos srácok egy kicsit motorozni itt az ártérben...volt sár
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v
...

Az első videón 0:14 környékén látszik a Kamiring (ahol a "rendezvény"ünk szokott lenni), na az 3 hete így nézett ki
jó kis kaland lehetett és milyen segítőkészek az emberek

Amúgy a héten biztos nem tudok menni, vasárnapig minden nap dolgozom (két hete vasárnap óta)...
iiigen bárcsak azért tört volna le
Ma volt nálunk, aki ezt tervezte.
a francba...nem álltam be a motorral a gariba,most mehetek ki mert még a végén itt is esik meg hátha valakinek megtetszik aztán megpattintja nekem
Jelentem, itt esett az eső, kirajzottak a csigák (meg a békák)
Amúgy jó kép: miniember éppen szarrátöri a csuklóját - ügyesen még a felvezető körben
Főleg Bálint bácsinak ajánlanám ;-)
Még anno a MotoMix magazin LTZ400 tesztjébe (merthogy tesztmotor volt ráadásul is bekerült a sztori apróbetűs részként )
Mi Szalagkorlát Arnold barátommal egyszer egy quadot hagytunk ott éjszakára a csobánki gyaktér fölötti hegyen az erdőben
Zalán , Ervin és én...

és a másnapi felmentő sereg ...
mélyre borítod a gépet, leér a lábtartó
bazzzz ez hard too hard
Mondtam már......nem vagytok emberek ... komoly hely
Szép napot mindenkinek...olyan gondom van,h a csat leesik a csizmámról....meg van 1-2 ami már félig lent van.....fel lehet fogatni vagy a csizma kuka? Eseteleges megoldások?
ez egy nem gyenge sztori volt,

második nap összejöttem két romániai magyar sráccal, elhivtak magukkal motorozni, aztán az első fél orában rájöttem ezek ketten gecire jol mennek fel kell kötni a gatyát... nem kicsit.

az egyik megállásnál rákérdeztem : - ti versenyeztek?
akkor derűlt ki hogy Ervin a tavalyi román enduro bajnok, Zalán pedig a román Endurocross első osztály tavalyi bajnoka volt.
na a lényeg az hogy ezek ketten bevittek egy olyan patakba, hogy majd azon lemegyűnk, lesz ami lesz alapon...
sokat mentűnk lefelé, nagy harc volt , de a végén oda értűnk egy 10-12 méteres fűggőleges vizeséshez ami ugy nézett ki mint a deltában, szűk sziklafalak oriás sziklák és leesett a viz...

sokat kűzdöttűnk az én motoromat felvittűk hárman egy vékony szikla párkányon hogy majd ott kitőrűnk,de iszonyat sok bedölt oriás fa volt meg giga sziklák,
- akkor mondta Zalán most hagyjuk abba, hagyjuk itt a motorokat és induljunk el lefelé gyalog mert már csak 2-2,5 ora van a világosbol, és majd holnap visszajövűnk segitséggel láncfűrésszel kötelekkel csigákkal.

igy is lett a motorok ott aludtak az erdöben, mi meg legyalogoltunk,1,5 ora alatt értűnk le. ott keritettek egy dáciást aki pénzért átvitt a hegyen a szállásunkra köves uton.

másnap jöttek a haverjaik, hat srác két profi hegymászo, egy triatlonos, volt egy srác aki csak kamerázott, kötelekkel, csigákkal, láncfűrésszel és elindult a csapat fel a patakon reggel 8 orakor megmenteni a motorokat, 12 ora elmult mire lehoztuk a verdákat, nem kis kaland volt....

csináltak videot ,felrakják majd a youtube-ra, nagy hire ment az egész haveri körük ezen röhögött hogy a két román bajnok, és elmebajos magyar haverjukat hegymászok hozták le az erdőből, majd ha meglesz felrakom ide a linkjét... hard enduro Redbull Romaniacs...