romaniacson egy zorba patak nekem is leamortizálta a balos lábtartot, az egyetlen fűl ami még nem volt hegesztve eltört, de aztán jo román hegesztős emberek pikk-pakk megheggelték...
ez jutot nekemis eszembe eslőször de akkoraa fű hogy sztem nem fogná meg amúgy az volt a szerencsém hogy ez egy fölugró votl és nem dobott magasra max 1méterre a föld fölött és 4-5 métert előre szóval nem egy telókoppantó ugró votl
dehogynem vettem észre letalpaltam nem sok kellet hogy akkorát essek min tállat csak azt nem tudom mikor elugrattam rajta volt vagy akkor tört le mikor földetértem? mert levegőben egész más érzés mint a földön oylankor kevésbé érezni meg lehet h épp el volt emelve a lábam nemtom már de akkora gaz van mosta páyla szélén hogy nem találtuk 5en nekiáltunk keresni de semmi egyik nap kiemgek lekaszálom azt remélem megtalálom fasz kivan ezzel a pályával nem olyan rég a jobboldalit törtem le de akkor egy fatuskó votl az oka
ha valaki ebszőnyi páylán találna egy lábtartót(baloldali) az legyen szives értesítsen mert tegnap ennél a felugrónál reményeim szeritn csak leesett rosszabb esetben letört földetéréskor szakadhatott le faszán letalpaltam iylenjó volt
ha tudok..
ez egy ilyen bicigli.. ez van.
de voltam már ott fent hayával na nem a pályán csak mikor volt egy verseny,akkor