Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a kiscsajnak Apja,ez nem fog szégyent vallani Rá kell ültetni ,nem rollerre 14 éves koráig tudom finanszírozni,aztán má nem Ez a terv,azt mellássuk
Csa,bakker ma 4eves a lanyom.szegeny meg biciklizno sem tud,rollert kapott.
Traktor szerelés befejezve mára...
Nem olyan sok az még most,majd 10 év múlva
Na gyere, mesélj...sírd ki magad a vállamon...
itt , nem testi gondokkal van gond , nem fáj semmim a problémák , nem mindig ott kezdődnek , vannak az életben még sok más is
na ja...csak kell venni nagyobbat neki,kinőtte a mocit,quadot is na majd kicsit belehúzok a maszekba és iskolakezdésre meglesz minden
Gratula,remélem krosszozni fog
én olyan hülye vagyok...na fogjuk az anyai ösztönre mert ugye van olyan is de eddig mocskosul féltettem...na de tegnapelőtt megtört a jég,velem quadozott és eszembe sem jutott hogy féltsem ma pedig motorozott is,amit eddig csak az apjával tehetett mert én féltettem de már velem is lehet
Dehogy hagyom !Neki, kötelező lesz 3 évesen goo,4 verseny
gratula hozzá
hajaj,van itt árnyék bőven csak ott meg még délben is van szúnyog
hogy repül az idő na lassan majd futkorásztok utána ha már szalad majd és ha nagyobb lesz akkor ha motorozni szeretne,hagyod majd?
azt nem
most már nem foglalkozom a rossz dolgokkal...az embernek azért fáj mindene mert gondol rá,azzal van elfoglalva...
most próbálok kicsit változtatni a szaros kis életemen és mégjobb a kedvem
Má ezt is elfelejtetted?
Most lesz 9 hónapos kedden .Bírja a kiképzést !Köszi a kérdést Én nem bííííírom.Magukra van árnyék arrafelé?
hmmm , ezt könnyű leírni , mindenki másképp gondolkozik
mormota az alszik annyit
pici lányod?mennyi idős most?hogy bírja a meleget?
A teszkós,óccsóóóóóóó Egész nap aludtam,semmit nem tudok
kisfiús zavarában azt sem tudta merre bújjon
nem akarom átfesteni a hayát,így szép ahogy van... a festék meg drága ahhoz hogy csak úgy hozzámvagdossák
Ilyet,tuti hozzád vágtam volna a dobozt
Hézagolás nincs