Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább mennyééé meggyet szedni,de ide halljam ám ahogy fütyülsz
nah léptem ,,,,,,, meggyszedés 4ever
ezt a labdát leütötted nyald meg
jól esett,mi?
pakolni is kell majd azért

Ebbe a geci melegbe megszopattam magam....első tengelyt rossz irányból vertem bele és a végén jöttem rá....elég volt kihúznom, tanulópénz
akkor a kezedet nem fogja meg a meggy
este lépek illegálba(motor) keresztanyámékhoz holnap hajnalban már meggyszedés.... traktoroznom kell
tudsz te ha akarsz
jah...ha nincs dolga az embernek....én is strandon lennék
Mind1 jó ez a szín legalább egyedi
Miért mi ezzel a baj?Nem olyan csiricsálé szín ez
Akkor szerintem ez az Ssteel lesz. Egy bajom van ezzel a lánckerékkel hogy ilyen színű. Nincs belőle az a sima fémszínű vagy nem tudom hogy mondják?
Ja ezt az Ssteel-t vettük mi is múlthéten sógor motorjára.Dicsérik hogy elég sokáig bírja majd meglátjuk.Szerintem az acél lánckerék tovább bírja mint az alu csak a láncot eszi meg hamarabb.Gondolom én...
És krosszra érdemes feltenni acél lánckereket? Eddig alu volt és http://universalmotor.hu/popup... a fajta elég jól bírja 50 üzemóra van benne és még elég jól néz ki.
Biztos számít valamennyit.Pl hogy acél vagy alu a lánckerék meg hogy milyen keménységü stb..Biztos van eltérés a márkák közt élettartamra de hogy melyik bírja tovább...
A lánckerék márkája számít vagy lényegtelen? Pl. egy Renthal többet bír mint egy Reikon?
Ilyenkor a legjobb alternatíva,motorral a fagyizóba onnan meg ki a strandra
Jó reggelt.....kemény a mai nap...trakiból főtengely kiszedve,benzin megvéve motor megtankolva, fű lenyírva....és rohadt meleg van
Jóreggelt!
Nagyon tuti erdőbe nyomják Itt nálunk eléggé elcseszett az összes erdő.Benőtte az ösvényeket az aljnövényzet olyan szinten hogy a fejemet állandóan az ágak bokrok vedesik miközben semmit nem látok Ja a fák közt meg felejtsd el hogy elférsz nem úgy mint ebbe a videóba.De ne sírjunk menjünk,küzdjünk meg a természettel!
jaja, kicsit romaniacsozok, ma két magyar-román sráccal motoroztam egyűtt, iszonyat jol mentek rákérdeztem ti versenyeztek is..?
erre kiderűlt hogy Ervin a tavalyi ROMÁN ENDURO BAJNOK , Zalán pedig a szintén tavalyi ROMÁN ENDUROCROSS Bajnok...

fel kellett kötni a gatyát rendesen..
szewa ronis ...maga romániába nyomja ?