Ja ezt az Ssteel-t vettük mi is múlthéten sógor motorjára.Dicsérik hogy elég sokáig bírja majd meglátjuk.Szerintem az acél lánckerék tovább bírja mint az alu csak a láncot eszi meg hamarabb.Gondolom én...
És krosszra érdemes feltenni acél lánckereket? Eddig alu volt és http://universalmotor.hu/popup... a fajta elég jól bírja 50 üzemóra van benne és még elég jól néz ki.
Biztos számít valamennyit.Pl hogy acél vagy alu a lánckerék meg hogy milyen keménységü stb..Biztos van eltérés a márkák közt élettartamra de hogy melyik bírja tovább...
Jóreggelt!
Nagyon tuti erdőbe nyomják Itt nálunk eléggé elcseszett az összes erdő.Benőtte az ösvényeket az aljnövényzet olyan szinten hogy a fejemet állandóan az ágak bokrok vedesik miközben semmit nem látok Ja a fák közt meg felejtsd el hogy elférsz nem úgy mint ebbe a videóba.De ne sírjunk menjünk,küzdjünk meg a természettel!
jaja, kicsit romaniacsozok, ma két magyar-román sráccal motoroztam egyűtt, iszonyat jol mentek rákérdeztem ti versenyeztek is..?
erre kiderűlt hogy Ervin a tavalyi ROMÁN ENDURO BAJNOK , Zalán pedig a szintén tavalyi ROMÁN ENDUROCROSS Bajnok...
Ebbe a geci melegbe megszopattam magam....első tengelyt rossz irányból vertem bele és a végén jöttem rá....elég volt kihúznom, tanulópénz
Nagyon tuti erdőbe nyomják
erre kiderűlt hogy Ervin a tavalyi ROMÁN ENDURO BAJNOK , Zalán pedig a szintén tavalyi ROMÁN ENDUROCROSS Bajnok...
fel kellett kötni a gatyát rendesen..