Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xlzx barim küldök egy pár jótanácsot, fogadd meg!
tarjánba kő mennem
valami olyasmi
sapka sál kabát cipő?
gondolhatod, rendessen öltöztetni kell őket
Zsolti te nem jössz?
oké gyere
vazz....gondolom 100% szobakutyák....ezek, szerencsétlenek megfagynak kint...
átmehetek csak eszek elötte
de ge-i vagy Zsolesz.
mit csinálsz Roli? nem jössz át ugyis unatkozom. Mariann korházban Fiam anyámnál.
bajnokunk elment a Red bull romániára
nem vicc! már 16-embert haraptt meg, tegnap elött egy csajt is.
nekem csak ez a két állatom van
de mind2 szép
neked is
bányek
én tuti félnék tőle
Jó napokat
na hát ilyen kutya nekem nem kéne nekünk 2 belgajuhász van
Ja és természetessen let párja is, és én is vettem egy bull terriert, így mostmár elvagyunk.
a kép telefonnal készült.
az szép
asszem az tudom milyen kutya...
gombától is lehet szép állatokat látni
Az úgy volt, hogy nem akartam a lakásba macskát, ezért feleségem kitalálta tartsunk kutyát! Én mondtam neki (akkor még naivan) hogy oké, de ne legyen szőre! ezzel .-ot téve a vitára. pár nap mulva megyünk a teknősőknek kajáért az állatos boltba és mosolyogva mondom az eladónak a sztorit.
az eladó nagy nevetve mondja ő tud olyan kutyát aminek nincs szőre (Kinai kopasz kutya). na párom ezen felbuzdulva és felettem fölénybe jutott helyzetében megrendelte a kutyát, hogy megnézük milyen is az.
a csávó nem húzta az időt mire hazaértem már hívott is hogy menjek mert ott a kis kutya. go vissza és képzeld el mikor megláttam aszt a csunyaságot nem tudtam sírjak vagy nevessek esetleg még v szer hatása alatt álok-e na kinézet= csunyán be szívsz, kevés bélyeg és ránézel valami kutyára! na én ezt láttam és így lett a kutya neve Jojo! hát ennyi röviden és egy kép Jojiról mindjárt teszek fel a másik gépről
tesód emlegetett valami sztorit
hogy miért lett a kutya neve az ami..
aztmondta hogy érdekes történet
megosztod velem?
ez az abszolút lustaság....
nekem találták ki
ez kitakarít de rendessen alulról!